Wat is hypnotherapie?

Zolang je blijft rondlopen met je klacht of probleem kun je niet tevreden zijn met jezelf. Met hypnotherapie help ik je op weg, zodat jij weer lekker in je vel zit.

Ben je ontevreden over je leven?
Heb je lichamelijke of geestelijke klachten?
Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan?
Wil je iets bereiken maar houdt iets je tegen?
Wil je stoppen met roken of afvallen?

Zolang je blijft rondlopen met je klacht of probleem kun je niet tevreden zijn met jezelf. Een gevolg kan zelfs zijn dat je op een gegeven moment helemaal vastloopt in je leven en doodongelukkig wordt. Wil je het zo ver laten komen? Of is daar al sprake van en zit je nu in de put met alle vervelende gevolgen? Hypnotherapie helpt je om je klacht of probleem op een snelle en grondige manier aan te pakken.

Wat zorgt ervoor dat je je probleem blijft doen?

Je probleem grondig aanpakken is de beste oplossing. Zodat je wel tevreden bent met jezelf, tevreden met de dingen die je doet. En je weer lekker in je vel zit, innerlijke rust ervaart en energie hebt om de dingen te doen die bij je passen. Misschien ben je er al een tijdje mee bezig en heb je je best gedaan om dat te bereiken maar is het je nog niet gelukt. Hield iets je tegen?

Hoe werkt hypnotherapie?

Als we ergens mee zitten en daar verandering in willen aanbrengen, dan gaat dat veel makkelijker en sneller via je onderbewuste dan via je bewuste. Want als je de programmering van een probleem in je onbewuste aanpakt, wordt dat probleem of de klacht definitief verleden tijd. Zo kan een trauma geneutraliseerd en een persoonlijkheidsdeel dat dominant is aangepakt.

Ook is het mogelijk om bepaalde persoonlijkheidsdelen meer in balans met elkaar te brengen. Zoals bijvoorbeeld de delen gevoel en verstand, waardoor je ‘minder in je hoofd zit’ en meer vanuit je hart leeft. Met hypnotherapie is snel contact te maken met het onderbewuste en hierdoor is hypnotherapie een zeer snelle en effectieve therapie.

Hypnotherapie & Hypnose

In hypnose is het eenvoudig om contact te maken met je onderbewustzijn. Je kunt dan communiceren met je onbewuste en zo in contact komen met de diepere lagen. Je krijgt dan snel inzicht welke onbewuste denkpatronen, gevoelens en reacties te maken hebben met de klacht waar je last van hebt. Die jouw leven beperkt of blokkeert, waardoor je weinig zelfvertrouwen hebt, niet lekker in je vel zit, niet optimaal functioneert of lichamelijk ongemak hebt. Je krijgt inzicht hoe het een en ander in elkaar zit. Waar je emotionele, psychische, spirituele of lichamelijke klacht/probleem mee te maken heeft en hoe het anders kan. Daardoor is je klacht snel en effectief op te lossen.

Hypnose & hypnotherapie is niet eng

Over hypnose zijn nog veel misverstanden. Bijvoorbeeld dat het eng is, maar niets is minder waar. Sterker nog: we zijn allemaal dagelijks wel een keer in een bepaalde staat van hypnose. Je bent bijvoorbeeld onder hypnose wanneer je helemaal opgaat in een boek of film, zodat je de buitenwereld even vergeet. In hypnose heb je een bepaalde focus, waardoor je na een sessie nog weet wat er gebeurd is. Je verliest niet de controle over jezelf en krijgt meer controle over je probleem. Tijdens de hypnose hou je de leiding over jezelf waardoor je nooit dingen zult doen of zeggen die je echt niet wilt.

Hypnotherapie zorgt voor een grondige aanpak

Een probleem blijvend oplossen doe je niet door symptoombestrijding maar door middel van een aanpak waarbij echt naar de kern wordt gegaan en het probleem effectief bij de wortel wordt aangepakt. De therapie is daar helemaal op gericht. Het behandelplan wordt specifiek op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Veel klachten zijn in een of twee sessies op te lossen. Voor sommige zijn er meer sessies nodig. Hypnotherapie is een complementaire therapie en gaat dus goed samen met andere vormen van therapie.


Meer weten?

Bij welke klachten helpt hypnotherapie?

Wie ben ik?

Tarieven hypnotherapie

Ervaringen hypnotherapie

 

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Tijdens de hypnotherapie heb ik een aantal fijne en geslaagde sessies gehad. Via verschillende technieken, die per situatie vooraf besproken werden, heb ik een aantal zaken voor mezelf aangepakt en vaar er wel bij. Het prettige wat ik vind is dat Koos je met behulp van hypnotherapie helpt de antwoorden van binnen te vinden zodat het echt vanuit jezelf komt. Ik heb ervaren dat ik vanuit een ander bewustzijnslaag mezelf kon helpen. Dat voelt zeer krachtig en hierdoor kan ik ook volledig achter de mij toegereikte hulpmiddelen en antwoorden staan.
Danny

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.

Koos Oudkerk

Koos Oudkerk Therapeut Zaanstad

Contactgegevens

Therapie Oudkerk
P. Boorsmastraat 14
1507 WS Zaandam
T 06 – 1067 2688
info@therapie-zaanstad.nl

Keurmerk

Therapie Oudkerk Zaanstad is aangesloten bij het NBVH
Therapie Oudkerk Zaanstad is aangesloten bij het RBCZ