Zolang je blijft rondlopen met je klacht of probleem zal je ontevreden zijn met jezelf. Met hypnotherapie help ik je weer op weg, zodat je lekker in je vel zit.

Voel jij je vaak onzeker?
Heb je last van lichamelijke of geestelijke klachten?
Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan?
Ben je ontevreden over je leven?
Wil je stoppen met roken of afvallen?

Zolang je blijft rondlopen met je klacht of probleem zal je ontevreden zijn met jezelf. Een gevolg kan zelfs zijn dat je helemaal vastloopt in je leven en doodongelukkig wordt. Wil je het zo ver laten komen of is daar al sprake van en zit je nu in de put met alle vervelende gevolgen? Hypnotherapie helpt je om je klacht of probleem op een snelle en grondige manier aan te pakken.

Wordt je probleem steeds groter?

Natuurlijk wil je net als iedereen het liefst van je probleem af zodat je weer tevreden bent met jezelf. Tevreden met hoe jij je voelt en de dingen die je doet. Zodat je weer lekker in je vel zit, innerlijke rust ervaart en energie hebt om de dingen te doen die bij je passen. Misschien probeer je al een tijdje op eigen kracht of met wat hulp van anderen je probleem op te lossen en heb je veel moeite gedaan maar lukte het niet omdat je niet precies weet hoe je het kan oplossen. Dat levert je vanzelf nog meer frustratie en onvrede op en kom je daardoor nog slechter in je vel te zitten. Misschien ben je er wel helemaal moedeloos van geworden omdat je de sleutel tot de oplossing maar niet kan vinden.

Je onbewuste zorgt ervoor dat je je probleem blijft doen

Wat je denkt, hoe je je voelt en wat je doet wordt voor het aller grootste deel door je onderbewustzijn bepaalt. De inhoudt van het onderbewustzijn is gevormd door wat je allemaal in je leven hebt meegemaakt. Er zijn in de loop van je leven allerlei programma’s geïnstalleerd. Sommige zijn geautomatiseerd en sommige worden door een trigger geactiveerd.Het bewustzijn heeft weinig invloed op die programma’s omdat het ondebewustzijn veel machtiger is dan het bewuste deel van jou. De verhouding is als een ijsberg die in de zee drijft. Het deel dat onder water zit is het onderbewustzijn en het deel dat boven water uitsteekt is het bewustzijn. Als je een probleem wilt aanpakken met wilskracht dan kost dat vaak heel veel moeite omdat wilskracht vanuit het bewustzijn wordt aangestuurd. Het kleine bewustzijn moet opboksen tegen en het machtige onderbewustzijn en dat levert vaak een enorme interne strijd op waardoor er geen oplossing mogelijk lijkt. Herken je dit?

Hoe los je je probleem wel op?

Als we ergens mee zitten en daar verandering in willen aanbrengen, dan gaat dat veel beter en sneller via je onbewuste dan via je bewuste deel. De sleutel tot de oplossing van je probleem bevindt zich in je onbewuste. Want als je de programmering van je probleem in je onbewuste aanpakt, wordt dat probleem of de klacht definitief verleden tijd. Zo kan onzekerheid, stress, angst of een trauma geneutraliseerd worden. Roken, snoepen, vervelende gewoontes of verslavingen worden aangepakt. Ook is het mogelijk om  je gevoel en verstand meer in balans te brengen, waardoor je ‘minder in je hoofd zit’ en meer ‘vanuit je hart’ leeft. Met hypnotherapie is snel contact te maken met het onderwustzijn en hierdoor is hypnotherapie een zeer snelle en effectieve therapie.

Hypnotherapie & Hypnose

Bij hypnotherapie maken we onder andere gebruik van trance. Trance is een vorm van hypnose. Iedereen kent die wel. In trance is het eenvoudig om contact te maken met je onderbewustzijn. Je kunt dan communiceren met je onbewuste en zo in contact komen met de diepere lagen. Je krijgt dan snel inzicht welke onbewuste denkpatronen, gevoelens en reacties te maken hebben met de klacht waar je last van hebt. Die jouw leven beperkt of blokkeert, waardoor je weinig zelfvertrouwen hebt, niet lekker in je vel zit, niet optimaal functioneert of lichamelijk ongemak hebt. Je krijgt inzicht hoe het een en ander in elkaar zit. Waar je emotionele, psychische, spirituele of lichamelijke klacht/probleem mee te maken heeft en hoe het anders kan. Daardoor is je klacht snel en effectief op te lossen.

Hypnose & hypnotherapie is niet eng

Over hypnose zijn nog veel misverstanden. Bijvoorbeeld dat het eng is, maar niets is minder waar. Sterker nog: we zijn allemaal dagelijks wel een keer in een bepaalde staat van trance, dus hypnose. Je bent bijvoorbeeld in trance wanneer je helemaal opgaat in een boek of film, zodat je de buitenwereld even vergeet. In hypnose heb je een scherpe focus, waardoor je na een sessie nog weet wat er gebeurd is. In hypnose verlies je niet de controle over jezelf maar hou je de leiding over jezelf. Daardoor zul je nooit dingen doen of zeggen die je echt niet wilt.

Hypnotherapie zorgt voor een grondige aanpak

Een probleem blijvend oplossen doe je niet door symptoombestrijding maar door middel van een aanpak waarbij echt naar de kern wordt gegaan en het probleem effectief bij de wortel wordt aangepakt. De therapie is daar helemaal op gericht. Het behandelplan wordt specifiek op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Veel klachten zijn in een of twee sessies op te lossen. Voor sommige zijn er meer sessies nodig. Hypnotherapie is een complementaire therapie en gaat dus goed samen met andere vormen van therapie.


Meer weten?

Bij welke klachten helpt hypnotherapie?

Wie ben ik?

Tarieven hypnotherapie

Ervaringen hypnotherapie

 

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Tijdens de hypnotherapie heb ik een aantal fijne en geslaagde sessies gehad. Via verschillende technieken, die per situatie vooraf besproken werden, heb ik een aantal zaken voor mezelf aangepakt en vaar er wel bij. Het prettige wat ik vind is dat Koos je met behulp van hypnotherapie helpt de antwoorden van binnen te vinden zodat het echt vanuit jezelf komt. Ik heb ervaren dat ik vanuit een ander bewustzijnslaag mezelf kon helpen. Dat voelt zeer krachtig en hierdoor kan ik ook volledig achter de mij toegereikte hulpmiddelen en antwoorden staan.
Danny

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.