Hypnotherapie / hypnosetherapie zorgt voor blijvende verandering

Heb je een klacht / probleem / blokkade die je wilt aanpakken zoals:
stoppen met roken
onzekerheid / weinig zelfvertouwen
stress / spanningen
angst / trauma
relatie problemen met familielid of iemand anders
lichamelijke klachten
afvallen en slank blijven

Rond blijven lopen met je klacht / probleem / blokkade zorgt voor onrust en dat heeft een negatieve invloed op je leven. Een gevolg kan zelfs zijn dat je helemaal vastloopt en doodongelukkig wordt. Wil je het zo ver laten komen of is daar al sprake van en zit je nu in de put met alle vervelende gevolgen? Hypnotherapie / hypnosetherapie helpt je te veranderen want daarmee pak je je klacht / probleem / blokkade grondig aan zodat je weer lekker in je vel zit en innerlijke rust ervaart.

Je probleem beïnvloed je leven

Als je last hebt van een klacht / probleem / blokkade beïnvloed dat altijd je leven omdat het voor gedoe en ellende zorgt in je privé en werksituatie. Daarom heb je waarschijnlijk al geprobeerd je klacht / probleem / blokkade aan te pakken. Misschien op eigen kracht of met hulp van anderen maar is het je niet gelukt om die op te lossen. Ik kan mij goed voorstellen dat je daar moedeloos van wordt omdat je de sleutel tot de oplossing maar niet kan vinden. Frustratie, onrust en een toename van de klacht / probleem / blokkade zijn het gevolg waardoor je nog slechter in je vel zit.

Programmeringen in je brein zorgen ervoor dat je klacht / probleem / blokkade blijft bestaan

Wat je denkt, voelt en doet wordt voor het allergrootste deel bepaalt door het onderbewuste deel van je brein. Het onderbewuste is gevormd door wat je allemaal in je leven hebt geleerd en meegemaakt, de leuke en vervelende dingen. Het brein houdt erg van automatiseren en dus van gewoontes want dat kost weinig inspanning. In de loop van je leven zijn er allerlei gewoontes / programmeringen in je onderbewuste geïnstalleerd. Veel van die programmeringen zijn handig en werken volledig automatisch zoals rekenen, lezen, schrijven, sociale vaardigheden en vaardigheden voor je beroep. Helaas zijn er ook programmeringen geïnstalleerd die niet zo handig zijn zoals bijvoorbeeld roken, snoepen, veel eten, onzekerheid, angst, chronische pijn of jouw specifieke klacht / probleem / blokkade. Deze programmeringen werken automatisch of worden geactiveerd door een trigger (door iets wat gebeurd of gezegd wordt). Herken je dit?

Wilskracht is niet genoeg om je klacht / probleem / blokkade op te lossen

Ons brein bestaat voor 10% uit het bewuste brein en voor 90% uit het onderbewuste brein. Het bewuste deel van het brein heeft weinig invloed op het onderbewuste deel  omdat het onderbewuste veel krachtiger en machtiger is dan het bewuste. Dat zorgt ervoor dat je voor gemiddeld 90% op onbewust niveau functioneert en maar voor 10% op bewust niveau. Als je een probleem wilt aanpakken kost dat veel moeite als je het met wilskracht doet. Wilskracht wordt namelijk vanuit het bewuste deel aangestuurd en dat moet opboksen tegen het machtige onderbewuste. Dat zorgt voor een interne strijd waardoor het je niet lukt om je klacht / probleem / blokkade op te lossen. Daarom is zo ontzettend moeilijk en frustrerend om bijvoorbeeld op eigen houtje te stoppen met roken, blijvend af te vallen of een trauma op te lossen. Ook al wil je dat graag, het lukt niet.
Geldt dit ook voor jou? Maak dan snel een afspraak.

Onzekerheid zorgt voor veel problemen

-vindt je het moeilijk om jezelf te zijn
-pas je je vaak aan anderen aan omdat je ze belangrijker vindt dan jezelf
-durf je niet je eigen mening te geven
-vindt je het moeilijk om te laten zien wie je bent en wat je kunt
-hou je je klein en op de achtergrond.?
-begin je niet aan die interessante opleiding of solliciteer je niet op die leuke baan?
-durf je geen opslag te vragen bij je leidinggevende
-ga je geen relatie aan met die leuke vrouw of man?
-denk je vaak dat andere mensen het beter weten en kunnen dan jou?

Als dit voor jou zo is doe je dat omdat je een slecht zelfbeeld hebt en jezelf niet goed genoeg vindt, jezelf minder waard voelt dan anderen of je denkt dat je het niet kan. Als je dit herkent heb je last van onzekerheid en heb je (te) weinig zelfvertrouwen. Dit kan van invloed zijn op allerlei aspecten van je leven en voor kleine en grote problemen zorgen op je werk en in je privéleven.

Zelfvertrouwen is het fundament voor je leven

Als je genoeg zelfvertrouwen hebt sta je heel anders in het leven dan wanneer je dat niet hebt. Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je:
-een goed zelfbeeld hebt-in je kracht staat
-positief denkt over jezelf
-jezelf kunt zijn
-weet dat je net zo belangrijk bent als een ander
-jezelf niet steeds wegcijfert
-ook goed voor jezelf zorgt
-jezelf wel durft te laten zien en horen op je werk en in privé situaties
-wel voor die leuke opleiding, baan of relatie gaat

Zelfvertrouwen is de basis voor een goed en fijn leven!
Wil je ook een goed en fijn leven? Maak dan nu een afspraak.

Hypnotherapie / hypnosetherapie lost je klacht / probleem / blokkade wel op

Als je ergens mee zit en daar verandering in wilt aanbrengen gaat dat veel beter en sneller via het onderbewuste deel van het brein dan via het bewuste deel. De sleutel tot de oplossing van je probleem bevindt zich namelijk in je onderbewuste omdat daar de programmering zit. Met hypnotherapie of te wel hypnosetherapie kan er makkelijk contact worden gemaakt met het onderbewuste zodat de programmering van je probleem daar aangepakt wordt. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk:
-onzekerheid omzetten in zelfvertrouwen
-stress, angst, trauma of een negatieve overtuiging neutraliseren
-roken, overgewicht, pijnreductie of verslavingen aanpakken
-gevoel en verstand meer in balans te brengen waardoor je ‘minder
in je hoofd zit’ en meer ‘vanuit je hart’ leeft, wat veel prettiger is.
-Het activeren en stimuleren van bepaalde kwaliteiten op bijvoorbeeld creatief-, werk- of
sportgebied behoort ook tot de mogelijkheden.

Bespaar tijd en geld met hypnotherapie / hypnosetherapie

Bij veel therapieën wordt niet de echte oorzaak van het probleem aangepakt maar alleen de symptomen. Daardoor heb je vaak veel sessies zonder dat je echt van je probleem af komt want je probleem definitief oplossen lukt niet met symptoombestrijding. Wel lukt het door middel van een aanpak waarbij echt naar de kern van je probleem wordt gegaan zodat het bij de wortel wordt aangepakt. Mijn aanpak met hypnotherapie / hypnosetherapie is daar helemaal op gericht waardoor je geen ellenlange sessies nodig hebt en dus veel tijd en geld bespaart.

Wil je ook tijd en geld besparen? Maak nu een afspraak.

Trance / hypnose maakt hypnotherapie / hypnosetherapie effectief

Trance is een vorm van hypnose en wordt gebruikt bij hypnotherapie. Trance is een natuurlijk verschijnsel en iedereen kent het. Zo ben je bijvoorbeeld in trance als je helemaal opgaat in een boek of film waardoor je de buitenwereld even vergeet. In trance is het eenvoudig om contact te maken met je onderbewustzijn. Je kunt dan communiceren met je onderbewuste en zo in contact komen met de diepere lagen in jezelf. Je krijgt dan inzicht welke onderbewuste denkpatronen, gevoelens en reacties te maken hebben met je klacht / probleem / blokkade die je leven beperkt of blokkeert. En wat de oorzaak is dat je bijvoorbeeld weinig zelfvertrouwen hebt, niet goed functioneert, lichamelijk ongemak ondervindt en je niet lekker in je vel zit. Hypnotherapie is door het gebruik van hypnose een snelle en effectieve therapie. Daarmee kan ik je emotionele, psychische, spirituele of lichamelijke klacht / probleem / blokkade goed aanpakken.

Hypnose is niet eng

Sommige mensen geloven dat hypnose eng is omdat ze denken de controle te verliezen. Ze hebben dit idee gekregen bij het zien van toneelhypnose waar mensen gekke dingen doen. Hypnose kan echter op verschillende manieren gebruikt worden. Zo is het de bedoeling bij toneelhypnose dat je gekke dingen op het podium gaat doen. Bij de therapeutische hypnose is het juist de bedoeling dat je de controle helemaal zelf houdt en een scherpe focus hebt op je probleem, zodat je na een sessie nog weet wat er tijdens de sessie gebeurd is. Het therapeutisch effect is daardoor groot. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de controle over jezelf verliest en dingen doet of zegt die je niet wilt.

Intake en behandelplan zijn belangrijk onderdeel

Aan de hand van de intake wordt het behandelplan specifiek op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Doordat ik beschik over verschillende technieken en methoden, die ik bij hypnotherapie kan inzetten, is het mogelijk om je klacht / probleem / blokkade snel en goed op te lossen.

Behandelingsduur hypnotherapie / hypnosetherapie

Hypnotherapie is een bewezen effectieve behandelwijze die snel resultaat oplevert. Is jouw motivatie en inzet goed, dan kan er al in één of een paar sessies positieve resultaten behaald worden. Zo kun je bijvoorbeeld al in één sessie stoppen met roken. Onzekerheid kan in 1 á 2 sessies omgebogen worden in zelfvertrouwen.

De behandelingsduur van complexe klachten is soms wat langer. In dergelijke gevallen is wel vaak al spoedig sprake van verbetering.

Als er een combinatie van meerdere problemen is zijn er meestal wat meer sessies nodig.

Hypnotherapie is een complementaire therapie

Hypnotherapie is een op zich staande psychotherapie maar is ook een complementaire therapie en gaat dus goed samen met andere vormen van therapie.


Meer weten?

Bij welke klachten helpt hypnotherapie?

Wie ben ik?

Tarieven hypnotherapie

Ervaringen hypnotherapie

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Tijdens de hypnotherapie heb ik een aantal fijne en geslaagde sessies gehad. Via verschillende technieken, die per situatie vooraf besproken werden, heb ik een aantal zaken voor mezelf aangepakt en vaar er wel bij. Het prettige wat ik vind is dat Koos je met behulp van hypnotherapie helpt de antwoorden van binnen te vinden zodat het echt vanuit jezelf komt. Ik heb ervaren dat ik vanuit een ander bewustzijnslaag mezelf kon helpen. Dat voelt zeer krachtig en hierdoor kan ik ook volledig achter de mij toegereikte hulpmiddelen en antwoorden staan.
Danny

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.