Volg je hart en doe waar je goed in wilt zijn. Met Life-coaching wijs ik je de weg.

Wil je graag

je dromen realiseren?
je talenten verder ontwikkelen?
een andere baan / eigen bedrijf starten?
meer zelfvertrouwen hebben om jezelf te laten zien?
blokkades oplossen om stappen te zetten?
je spiritueel ontwikkelen?

Wil je dit op een snelle en effectieve manier doen, dan is life-coaching de beste manier. Life-coaching is een combinatie van hypnotherapie en coaching en dat maakt het heel krachtig. Gestelde doelen kun je daardoor snel bereiken.

Life-coaching en doelen

Bij coaching is het de bedoeling dat je voor jezelf een of meerdere doelen formuleert ten aanzien van je persoonlijke ontwikkeling en/of beroepsmatige ontwikkeling. Je formuleert daarbij ook wanneer en hoe je ze gaat behalen, wat je daarbij nodig hebt en wanneer je welke actie onderneemt. Er wordt een planning opgesteld die realistisch is. Het resultaat moet tastbaar en meetbaar zijn.

Blokkades en belemmeringen houden je tegen

Als je heel graag iets wilt bereiken gaat je dat lukken. Om gestelde doelen te bereiken heb je bepaalde vaardigheden, focus, motivatie en energie nodig. Als je die hebt komt het wel goed.
Maar als je die niet hebt wordt  het een zware dobber of gaat het je helemaal niet lukken. Dat kan je een gevoel van falen geven, of een schaamte- of schuldgevoel. Slecht voor je eigenwaarde. Vaak liggen er een of meerdere belemmeringen of blokkades ten grondslag aan het niet bereiken van doelen. Misschien is het de waan van de dag of social media die  veel tijd en energie van je opslokken.
Faalangst, onzekerheid en( te) weinig zelfvertrouwen kunnen ook een rol spelen bij het niet bereiken van je doelen omdat je denkt dat het je niet gaat lukken, dat je het niet waard bent of omdat je bang bent wat anderen ervan zullen vinden.
Wat misschien ook van invloed kan zijn is dat je misschien vroeger van je vader en/of moeder niet je eigen keuze mocht maken voor een bepaalde opleiding of beroep. En je vooral moest voldoen aan hun wensen en een opleiding en beroep kiezen waarvan zij vonden dat dat het juiste voor jou was. Met tegenzin deed je dat om hen te pleasen terwijl het niet echt jouw keuze was.
Misschien mocht je wel je eigen keuze maken en heb je een opleiding en beroep gekozen die in eerste instantie leuk en interessant leken, maar al doende ben je erachter gekomen dat dit toch niet is wat je ervan verwachtte en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Misschien mocht je vroeger niet die leuke hobby hebben en wil je die weer oppakken. Werd je belachelijk gemaakt als je iets vertelde of liet zien? Of ben je hooggevoelig of heb je paranormale gaven en voelde je bepaalde dingen aan. Zag en wist je dingen die anderen niet zagen en wisten en werd dat afgedaan met denigrerende opmerkingen waardoor je het hebt weggestopt.

Hypnotherapie komt goed van pas als deze blokkades en belemmeringen een rol spelen in je leven. Met hypnotherapie zijn ze op te lossen waardoor je wel je doelen kunt bereiken zonder al te veel moeite.

Haalbare doelen

Bij life-coaching wordt ook altijd onderzocht of de gestelde doelen haalbaar zijn en voor vreugde en balans in je leven kunnen zorgen. Dat je innerlijke rust en voldoening kunt vinden, zodat je een tevreden en gelukkig mens zult zijn. Want het is de bedoeling dat je succesvol bent zonder dat het ten koste gaat van jou of je gezin.

Mogelijkheden bij life-coaching

Items bij Life-coaching kunnen onder andere zijn:

 • Je wilt je meer laten zien maar durft niet
 • Welke droom wil je realiseren
 • Wat zijn je talenten, waar ben je goed in
 • Waar word je blij van
 • Wat is het doel in je leven
 • Doe je voldoende ontspannende dingen
 • Goede voornemens maar het komt er niet van
 • Haal je wel het beste uit jezelf of zit er meer in
 • Volg je wel de juiste opleiding
 • Heb je de baan die bij jou past
 • Hoe kun je meer plezier in je werk krijgen
 • Je zit zonder werk. Hoe nu verder?
 • Hoe kun je het beste re-integreren in het arbeidsproces
 • Je wilt misschien wel een eigen bedrijf starten
 • Hoe verbeter je jouw relatie(s)
 • Hoe verbeter je jouw communicatie
 • Je wilt je sportprestaties verbeteren

Life-coaching werkt ook preventief ter voorkoming van bijvoorbeeld stress, overspannenheid, burnout en ziekte.

Life-coaching en topsport

Topprestaties zijn afhankelijk van veel componenten. Alles moet in detail kloppen. Zo spelen zelfvertrouwen, motivatie, conditie, doorzettingsvermogen, goede voeding en training van de juiste vaardigheden een grote rol. Als je aan een teamsport doet is overleggen en samenwerken ook belangrijk. Focus is een van de belangrijkste dingen om een topprestatie te leveren. Dit wordt vaak onderschat waardoor er geen of weinig aandacht voor is. Visualiseren dat je de topprestatie levert is een ontwikkeling van de laatste jaren met verbluffende resultaten. Deep Trance Identificatie onder hypnose wordt ook steeds meer toegepast. Het zorgt ervoor dat je nog beter voorbereid bent op je topprestatie en dat zorgt voor een nog beter resultaat. Als je al deze onderdelen optimaal beheerst en toepast kun je enorm goede topprestaties bereiken. Als je een of meerdere onderdelen (nog) niet goed beheerst of toepast is het mogelijk om dat met hypnotherapie te activeren en te oefenen waardoor je het vanzelf gaat toepassen.

Deep Trance Indentificatie met een idool

Veel mensen hebben een of meerdere voorbeeldpersonen of idolen tegen wie ze op kijken en met wie ze zich graag zouden willen identificeren. Dat kan op elk gebied van hun leven zijn. Ze zouden net als die persoon willen zijn of dezelfde (top)prestatie willen behalen. Heb jij ook een voorbeeldpersoon of een pop- of sportidool die veel voor jou betekent? En zou je net zo goed als die persoon willen zijn of ook die enorme (top)prestatie willen neerzetten en net zo succesvol en beroemd zijn? Met Deep Trance Identificatie kun je een grote stap in de goede richting zetten. Het zorgt ervoor dat je net die extra eigenschappen en vaardigheden in huis hebt om dat te doen en bereiken wat je graag wilt.

Bij Deep Trance Identificatie ga je in hypnose en vereenzelvig je je met jouw voorbeeldpersoon en dat zorgt ervoor dat je je de specifieke eigenschappen en vaardigheden die hij/zij bezit overneemt. Daardoor wordt het een deel van jou. Het klinkt als hocus pocus, maar het werkt echt want het zorgt voor betere prestaties.

 

Life-coaching bij opvoeden of studie

Life-coaching kan ook een goede hulp zijn bij het opvoeden van je kinderen of bij het volgen van een studie. Dit is een vorm van begeleiding waarvan alle leden van het gezin gebruik kunnen maken als niet alles naar wens verloopt. Life-coaching kan hierbij gaan over:

 • Training van sociale vaardigheden
 • Opvoedingsadviezen
 • Werken aan verstoorde relaties in het gezin
 • Aanpak van minderwaardigheidsgevoelens, faalangst en examenvrees
 • Studiekeuze
 • Studieadviezen

Life-coaching bij spirituele / paranormale ontwikkeling

Geef je spirituele / paranormale ontwikkeling een boost.

 • Luister je goed naar je intuïtie?
 • Zie of hoor je soms bepaalde dingen
 • Voel je situaties en stemmingen goed aan?
 • Weet je vaak hoe dingen / situaties in elkaar steken?
 • En zou je dit verder willen ontwikkelen en leren het op een goede manier toe te passen?

Ben je geïnteresseerd in het spirituele of ben je paranormaal begaafd en zou je er graag meer van willen weten of er meer mee willen doen? Weet je ergens van binnen dat het je leven zal verrijken, je beter met bepaalde situaties om zal kunnen gaan en je je completer zult voelen? Het kan ook een steun voor je zijn als je weet dat je hulp van ‘bovenaf’ krijgt. Met behulp life-coaching kun je onderzoeken wat je hier mee wilt doen en hoe je dat het beste kunt doen.

Heb je al geprobeerd om je op eigen houtje je spiritueel te ontwikkelen maar heeft dat tot op heden nog niet tot een bevredigend resultaat geleid? Misschien kwam dat door te veel afleiding of doordat je niet precies weet  hoe het te doen. Er kunnen ook andere belemmeringen zijn waardoor het niet lukt. Dat is jammer want meestal is er wel een innerlijk stemmetje, gevoel of drang op de achtergrond die zegt dat het fijn zou zijn als je je spirituele / paranormale talenten op een goede manier zou gaan gebruiken. En dat is veel makkelijker dan je denkt want met een beetje hulp kun je al grote stappen zetten.

Wil je nu echt werk maken van je spirituele / paranormale ontwikkeling en je gaven ontwikkelen en wil je daarbij hulp? Maak nu een afspraak om een boost te geven aan je spirituele / paranormale ontwikkeling en eventueel te onderzoeken wat je tegenhoudt om dit te realiseren.


Meer weten?

Wie ben ik?

Tarieven life-coaching

Ervaringen life-coaching

Wat klanten zeggen over life-coaching

 

Na het overlijden van mijn vader heb ik de eenmanszaak van hem overgenomen. Op zich vond ik het werk wel leuk, maar gaandeweg begon het mij toch wat tegen te staan. Ik begon te twijfelen of ik hiermee wel door wilde gaan. Ik heb een afspraak voor life-coaching gemaakt om te onderzoeken waar mijn kwaliteiten lagen en wat ik nou echt leuk vond. Tijdens het traject kwam ik er ook achter dat ik een aantal belemmeringen in mij had die ervoor zorgde dat ik geen keuze maakte. Hier hebben we aan gewerkt met behulp van hypnotherapie. Dat heeft een goed effect gehad en daarna kon ik de juiste keuze maken. Nu doe ik met veel plezier werk dat helemaal bij mij past en word ik niet meer belemmerd door onzekerheid of andere negatieve gedachten over mijzelf.
Peter

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.