> Recensies hypnotherapie
> Recensies relatietherapie
> Recensies life-coaching
Recensies zielsregressie

Hieronder vind je recensies met hypnotherapie

In december 2023 en januari 2024 heb ik een 3 tal hypnotherapieën gevolgd bij Therapie Oudkerk. Nu een aantal maanden verder ben ik nog steeds zo ontzettend blij dat ik hier terecht ben gekomen. Een warm ontvangst, er wordt heel goed naar je geluisterd en aan de hand daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Dit voelde erg persoonlijk en ik denk daarom dat het zo goed geholpen heeft ook. Na de therapie voel je je al meteen anders. En het mooie is dat dit zich in de weken erna doorzet. Nog steeds merk ik veel baat bij de gedane therapie en heb ik stappen gezet die ik niet had durven hopen. Mentaal en in mijn onderbewuste is er iets veranderd wat mij in het dagelijks leven nog steeds helpt. Ik maak andere keuzes nu en ik voel mij een gelukkiger persoon. Ik kan iedereen deze vorm van therapie aanraden en zeker ook bij Therapie Oudkerk.
Lianne

Mijn leven werd heel erg beheerst door chronische buikpijnklachten en PTSS, die ontstaan zijn op zeer jonge leeftijd. Om hierin beterschap te vinden heb ik een aantal verschillende soorten therapie gevolgd, tot ik uitkwam bij Koos. Je kunt wel stellen dat ik inmiddels ervaringsdeskundige ben op gebied van therapie. En met al deze ervaring, zou ik iedereen die aan zichzelf wilt werken, of tegen dingen aanloopt in het leven, de therapie van Koos aanraden. Koos stelt je op je gemak, en gaat met je de diepte in, zonder te veroordelen. Alles mag er zijn. Dit heb ik ook wel eens bij een andere therapie ervaren, maar het grote verschil met Koos is dat hij de gave heeft om zowel de diepte in te gaan, als dat hij je helpt om te voelen en jou te leren hoe je jezelf datgene kan geven wat je nodig hebt (gehad). Dat is heel erg fijn, want dat helpt je verder te groeien. Als ik bij Koos de deur uitstap, voel ik me altijd beter dan toen ik binnen kwam. Effectief vanaf de allereerste behandeling. Inmiddels kan ik zeggen dat ik van overleven naar leven ben gestapt met behulp van deze hypnotherapeut. M’n klachten zijn er nog wel, maar in veel mindere mate aanwezig waardoor ze mijn leven niet meer zo beheersen. Ik durf zelfs te geloven in volledig beterschap. Vanwege mijn positieve ervaring heb ik nog enkele mensen in mijn directe omgeving doorgestuurd naar Koos, en allemaal zijn ze verder geholpen en zeer positief over de behandeling, die overigens wordt afgestemd op wat de persoon nodig heeft. Dus als je verder wilt groeien in het leven, of het nu gaat om problematiek in het dagelijkse leven, of juist om verslaving of allergie, gun jezelf dan een les (behandeling) van Koos. En ervaar wat zijn lessen voor jou kunnen betekenen.
Susanne

Ik heb twee hypnotherapie sessies bij Koos gehad. Ik vond het hele ontspannende behandelingen en kan nu een stuk beter omgaan met o.a. stress. Naast de sessies heb ik ook goede adviezen gehad over voeding en interessante boeken om te lezen. Ik beveel Therapie Oudkerk zeker aan!
Joyce

Vanaf mijn 18e jaar was ik een redelijk zware roker. Na een paar mislukte stoppogingen in de loop van de jaren heb ik contact opgenomen met Koos voor een afspraak. Na 1 sessie was ik volledig van het roken af. Ik ben al bijna 6 jaar een trotse niet roker.

Patricia D


Ik heb heel lang getwijfeld of ik wel hulp zou gaan zoeken. Uiteindelijk, omdat het niet langer ging, heb ik toch hulp gezocht bij Koos. Kon vrijwel meteen bij hem terecht. We hebben gekozen voor hypnotherapie en het was voor mij een openbaring. De issues die ik had verdwenen naar de achtergrond en zie het nu als iets wat ik heb meegemaakt en bij mijn leven hoort, het staat niet meer op de voorgrond.
Koos, bedankt voor je hulp. Mocht ik je weer nodig hebben dan neem ik zeker contact met je op. Ik vind je zeker een aanrader.

Nancy


Bij Koos een sessie hypnotherapie gehad om te stoppen met roken. Na ruim een jaar nog steeds rookvrij en zonder enige behoefte. Helemaal top! Bedankt Koos!

Erik


Na een levenslang gevecht met mijn gewicht, heb ik in januari mijn virtuele maagband laten plaatsen. Ik ben erg tevreden met het resultaat tot nu toe! Niet alleen het verlagen van mijn gewicht, maar ook het vergroten van het zelfvertrouwen heeft een enorm boost gekregen. Bewuster eten en andere keuzes maken, zonder jezelf te beperken in wat je eet, gaat ineens als vanzelf. De begeleiding van Koos is heel persoonlijk en wordt afgestemd op jouw behoeften.

Erik


In 1 sessie van mijn bloosangst af, ongelofelijk maar waar! En ik sta meer in contact met mijn gevoel dankzij de sessies van Koos. Aanrader dus!

Merel


Dankzij hypnotherapie is het mij na 50 jaar gelukt om deze “vriend” vaarwel te zeggen. Na een behandeling van 3 uur stond ik buiten, heel ontspannen en met een super goed gevoel. Koos had mij in de afgelopen 3 uur duidelijk gemaakt, dat ik namelijk een NIET ROKER ben en na 4 maanden ben ik dat nog steeds!
De periode na de behandeling is niet altijd makkelijk geweest, ik was in een soort rouw. Stoppen met roken is het aller moeilijkste wat er is. Je verbreekt toch ook niet de relatie met een geliefde. Een geliefde die er voor je is in moeilijke tijden maar ook bij vreugde en gezelligheid.
Toch heb ik de relatie met die jarenlange geliefde met pijn in mijn hart verbroken. En wel op 15 juli na een bezoek aan Koos Oudkerk
Wat mij nog het meeste vreugde gaf en geeft is de reactie van je omgeving. Iedereen is blij en het geeft ook zoveel rust. Hypnotherapie is een hele bijzondere mooie ervaring die mede door Koos zijn rustige houding en stem zoveel vertrouwen gaf om je helemaal over te geven en je totaal te ontspannen. Het is zo de moeite waard. Wat lastiger was, is dat je je maatje kwijt bent. De pauzes van het niet roken moet je opvullen met iets anders maar het lukt. In het verleden hebben meerdere pogingen gefaald zoals accupunctuur, Ziban en gezamenlijk stoppen. Nu is het eindelijk gelukt, met dank aan Koos .
Een gelukkige niet-roker.

Joly


Ik heb 3 sessies gedaan bij Koos. Koos is een fijne rustige therapeut die zorgvuldig te werk gaat. Ik voelde mij erg op m’n gemak en kon dan ook snel de ontspanning vinden om onder hypnose te raken. Mijn knelpunten zijn verholpen en hopelijk blijft dat ook zo.

Ik ben een blij man nu.
Dankjewel Koos!

Ron


Ik kreeg een sessie bij Therapie Oudkerk cadeau. Ik, als toen verstokt roker (van mijn 16e tot mijn 50e een pakje per dag, met een paar korte pogingen te stoppen) was enorm sceptisch. Ik geloofde sws niet in welke vorm van hypnose dan ook. Het had voor mij een nogal hoog ‘geitenwollensokken’ gehalte. Maar goed, ik was wel heel erg gemotiveerd om te stoppen en dacht baat het niet dan schaadt het niet. Onderweg naar Koos van Therapie Oudkerk nog wel even een pakje sigaretten gehaald omdat ik er blijkbaar vanuit ging deze voor de terugweg nodig te hebben. De sessie bij Koos was onverwacht ‘normaal’. We hebben meer dan een uur zitten praten over roken in het algemeen en over mijn eigen verslaving. Het was een heel ontspannen gesprek. Koos vertelde veel dingen die ik al wist maar ook een paar nieuwe feiten. Na ons inleidende gesprek begon de sessie zelf. Niks vaags of zwevends aan. De kern van deze hele sessie is het her-programmeren van je brein zodat je de gewoonte van het roken als het ware ‘reset’. Zoals Koos het meerdere keren zelf zei: je bent straks niet gestopt met roken; je bent straks een niet-roker…

Sinds ik bij Therapie Oudkerk de deur uit liep heb ik letterlijk geen seconde meer aan roken gedacht. De afkickverschijnselen die ik kende van een paar mislukte pogingen te stoppen waren er ook niet. Het volle pakje peuken heeft nog weken in de deur van m’n auto gelegen. Nog niet zo lang geleden heb ik ze weggegooid. Nu, precies een half jaar later, ben ik een blije niet-roker! Ik weet hoe heftig de verslaving kan zijn, en ik weet dat ik enorm sceptisch bij Koos naar binnen liep, maar ik raad iedereen die vanuit zichzelf voldoende gemotiveerd is een sessie bij Therapie Oudkerk te doen; je komt letterlijk als een ander mens naar buiten.

Marc


Koos neemt echt de tijd voor je. Hij stelt je erg op je gemak en zorgde altijd dat ik er ontspannen vandaan kwam. Hij heeft mij op moment dat ik het het hardst nodig had enorm geholpen en dat vind ik heel bijzonder.

Mirananda


Voor stoppen met roken en afvallen ben ik met succes bij Therapie Oudkerk geweest. Op doktersadvies moest ik stoppen met roken omdat ik steeds allerlei vervelende klachten had. Ik had toen al 36 jaar gerookt en was al een aantal keren zelf gestopt maar er was altijd de strijd om weer te beginnen, heel vervelend. Na de sessie bij Koos had ik helemaal geen trek meer in een sigaret en was ik tot mijn eigen verbazing van het roken af. Er was ook geen strijd om weer te beginnen, heel bijzonder.

Nu 18 maanden later heb ik geen 1 keer trek gehad in een sigaret, sterker nog, ik vind ’t stinken. Ik ben ook geen 1 keer meer ziek geweest, behalve 1 keer verkoudheid.

Vervelend was nog wel dat ik overgewicht had, daar wilde ik ook van af. Daarom besloot ik om ook bij Koos het virtuele maagband programma te doen. Hiermee ben ik 20 kilo afgevallen en heb ik een nieuwe manier van omgaan met eten gekregen.

Omdat mensen in mijn omgeving zagen wat Koos met zijn hypnose kon doen bij mij , zijn er 2 van mijn vrienden ook naar Koos toe gegaan voor het stoppen met blowen en vol trots kan ik zeggen dat ze tot heden gestopt zijn.

Koos ik ben mega blij dat jij mij/ons geholpen heb. Door jou sessies konden we eindelijk na zoooo veel jaren het roer omgooien en dat heeft mij zoveel goeds gegeven en daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn.

Groetjes Patricia
______________________________________________

Ik heb een hele goeie ervaring met Therapie Oudkerk , ik ben er 3 keer geweest en ben zo ander mens geworden , kwa alles. Was negatief en nu zie ik alles positief en leef in het nu en niet wat later is en mensen om me heen merken dit ook dus ik raad iedereen aan om eens op de site van Therapie Oudkerk te kijken.

Gert-Jan


Ik heb contact gezocht met Koos, omdat ik graag na veel verwoede pogingen wilde stoppen met roken. Een beetje baat het niet, dan schaadt het niet. Koos heeft me met een intake en één sessie van het roken afgeholpen. De sessie was afgelopen jaar december en nu, 9 maanden verder, nog geen enkele keer trek gehad in een sigaret. Ik kan het echt iedereen aanraden, dank je wel Koos.

Maike


Koos is een uitstekende therapeut! Heel blij dat ik hem gevonden heb. Hij heeft mij begeleid in een zielenreis. Dat doet hij met alle aandacht en tijd. Ik voelde mij in goede handen. Mijn sessie heeft mij veel inzicht en rust gegeven.

Annette


Koos is een fijne therapeut. Ik had na het lezen van de reviews hoge verwachtingen van hem. Nu, 3 maanden later, kan ik zeggen dat hij mij erg goed geholpen heeft o.a. met stoppen met roken. Zeer tevreden ben ik!

Frank


Zoek je ook een goede hypnotherapeut? Dan kan ik je Koos Oudkerk aanraden want hij is een kundige therapeut. Hij heeft mij goed en snel van mijn onzekerheid af geholpen. Ik voelde mij altijd onzeker maar nu niet meer.

Daarna is mijn overgewicht aangepakt met behulp van de Virtuele maagband.  Mijn overgewicht was ook een probleem. Ondanks vele manieren van afvallen lukte het mij niet om slank te worden en te blijven. Toen ik het virtuele maagband programma bij Koos ging doen begon ik gelijk met afvallen. Het ging gestaag door totdat ik mijn gewenste ideale gewicht had bereikt. Toen ik dat eenmaal bereikt had bleef ik moeiteloos op dat gewicht omdat ik mijn eet en leefpatroon had aangepast d.m.v. het virtuele maagband programma. Dit is echt een fijne manier om blijvend slank te worden. Ik  ben zeer tevreden met het resultaat!

Deborah


Ik had al een aantal jaren last van mijn rug en het was zo erg dat het grote invloed had op mijn leven. Ook kon ik niet meer werken omdat de pijn te heftig was. Dit was heel frustrerend voor mij en gaf ook veel stress want ik ben nog jong. Ik zag mijn toekomst erg somber in. Op een gegeven moment hoorde ik dat hypnotherapie mij kon helpen om van mijn rugpijn af te komen. Ik heb met Koos een afspraak gemaakt en heb een aantal sessies gevolgd waardoor ik wonder boven wonder van mijn rugklachten ben afgekomen. Nu kan ik gelukkig weer van alles doen en werk ik ook weer. Ik voel mij goed en ben heel blij. Hypnotherapie werkt dus echt.

Dennis


Ik ben heel tevreden over Koos, fijne therapeut en erg effectief. Ik kan het iedereen aanraden.

Jolanda


Ik kwam bij Koos met een bloedend hart, depressieve moods en 2 verslavingen.

De techniek van Koos is net zo nuchter als hijzelf, geen vaag gedoe maar realiteit. Wat mij altijd tegenstaat bij bijvoorbeeld psychologen is dat ze nooit hun mening geven. Ze lopen net zolang te zeveren tot dat jezelf het antwoord uitspreekt. En vaak na maanden en vele dikke rekeningen (lekker verdienmodelletje) weinig resultaat. Logisch want de kern van het probleem wordt niet opgelost, er wordt niets gedaan aan je geconditioneerd gedrag, waar uiteindelijk het probleem zit.

Koos zegt waar het opstaat en stelt zijn therapie daarop in. Na 3 sessies loste hij op wat ik al veel eerder had moeten doen. Hij resette mijn negatieve programmering en verving deze met een positieve energieke upgrade.

Inmiddels nog steeds clean, happy en bulkend van de energie. Ik zou niet verder zoeken maar een afspraak met Koos maken. Heel veel succes, een ieder die dit leest.

Leon


Zoals zo veel rokers was ik ook een verstokte roker. Ik stak bijna de ene met de andere aan. Behalve de eerste paar trekjes had ik vaak geeneens door dat ik rookte. Het was gewoon een vast ritueel bij allerlei activiteiten. Ja, zo was het in de jaren gegroeid maar ik was er niet echt blij mee. Ik moest en zou overal waar ik was roken en als dat niet kon omdat het niet mocht of omdat mijn sigaretten op waren brak er lichte paniek bij me uit en raakte ik in de stress. Ook financieel tikte het aan want een pakje kost nogal wat tegenwoordig en was zo op. Ik heb een aantal keren geprobeerd te stoppen met roken maar vond het heel moeilijk want aan de ene kant wilde ik stoppen en aan de andere kant zat ik gevangen door het roken. Het leidde elke keer dus tot niets hoewel ik van binnen wist dat het beter voor mij was om te stoppen. Op een gegeven moment kwam ik in contact met Koos die hypnose gebruikt om mensen te laten stoppen met roken. Ik was er nogal sceptisch over en dacht ach het zal wel weer tot een mislukking leiden. Gelukkig heb ik toch doorgezet en een afspraak voor een sessie gemaakt en tot mijn grote tevredenheid was ik na één sessie een niet roker, echt geweldig. Niet alleen ik ben blij maar ook de mensen om mij heen.

Daryl


Voor verschillende problemen heb ik meerdere sessies gevolgd. Elk probleem is uitvoerig besproken en behandeld. Hiervoor zijn verschillende methodes gebruikt die zeer goed gewerkt hebben. Ik ben nu van de problemen af en heb weer controle over mijn leven.

Ook een belangrijk punt waar ik mee zat was het roken. Ik wilde zo graag stoppen maar het lukte maar niet. Ik werd steeds benauwder dus het was echt nodig dat ik ging stoppen. Dit probleem heb ik besproken met Koos. Hij heeft mij onder hypnose behandeld.

Inmiddels ben ik nu 4 maanden verder en ik heb nog steeds geen sigaret gerookt en de behoefte naar een sigaret was er niet. De behandeling heeft echt geholpen en ik ben er zo blij mee!!

Ingrid


Bij Koos gekomen voor de virtuele maagband om van die vervelende diëten af te zijn. Op een relaxte en vrij makkelijke manier na 4 sessies 9 kg lichter. Hoe mooi is dat en we gaan nog even door. Koos bedankt voor de uitleg en het laten beseffen dat het gewoon een manier is van je eetpatroon aan te passen zodat het zoals jij het zo mooi verwoord gewoon een “way of life” wordt.

Nancy


GENEZEN VAN HOOIKOORTS DOOR HYPNOSE
Dit jaar (2021) was de hooikoortspiek op z’n hoogst. Een extreem hoog aantal pollen en allergenen zweefden wekenlang door de lucht. Net als vele Nederlanders heb ik ook ik heel veel last gehad van hooikoorts; zoals ik nooit eerder gehad heb. Ik heb allerlei middeltjes gebruikt: uiteraard begonnen met neusspray, oogdruppels en antihistamine tabletten (cetirizine, later in verhoogde dosis). Toen dat allemaal niet meer hielp (hielp vorig jaar allemaal wel), heb ik ook nog de lichttherapie via de neus geprobeerd, stomen, acupressuur, fysiotape, theezakjes van kruidenthee op m’n ogen gelegd, kortom alles wat ik maar kon bedenken (of vinden op Google). Helaas hielp niks. Mijn gezicht was opgezwollen als nooit tevoren, sinuswegen verstopt, mijn ogen konden haast niet meer open en ik kon alleen maar liggen omdat ik mij zo beroerd voelde. Nadat ik 10 dagen ook niet meer gewerkt had, was ik ten einde raad en heb ik gezocht naar alternatieven wijzen om mij van mijn hooikoorts af te helpen. En zodoende kwam ik bij Koos terecht. Ik was eerst sceptisch, maar ik was ook ten einde raad en dit leek mijn laatste redmiddel. Koos heeft mij tijdens de intake op mijn gemak gesteld en uitgelegd hoe hypnose allemaal werkt (het is geen hocus pocus). Ook werd er veel gevraagd over mijn lifestyle tijdens, die pakweg een uurtje in beslag nam. Nadat Koos inzicht had gekregen hierin, zijn wij begonnen met de hypnose-sessie. Tijdens de sessie ben je gewoon bij en heb je alles onder controle, iets wat ik een fijne gedachte vond. Je gaat niet in trance, en hoort alles wat er om je heen gebeurt, alleen leg je de focus op de stem van Koos en op je eigen lichaam via je onderbewuste. Ik kreeg hierdoor inzicht in hoe ik aan de hooikoorts ben gekomen (ik ben er namelijk niet meer geboren), maar vooral hoe ik ervan af kon komen. Na de sessie voelde ik mij ontspannen en een stuk minder snotterig als toen ik de praktijk in kwam lopen. Het inzicht dat ik kreeg is dat ik mijn life style moest veranderen (dit is voor iedereen uiteraard anders. Ik voelde mij na een paar dagen ook veel beter en had minder symptomen. Ik liep zelfs zonder mondkapje en zonnebril over straat en had de deuren en ramen weer open. De tweede sessie was meer gericht de laatste “restjes” allergie wegwerken. Het aparte was dat ik fysiek kon voelen alsof alle prikkelende pollen uit mijn gezicht en vooral rondom mijn ogen weggewerkt werden. Koos had daarna nog een derde sessie voor mij ingepland, maar die heb ik moeten afzeggen omdat ik helemaal genezen was van mijn hooikoorts! Koos, hartelijk dank voor het wegnemen van mijn hooikoorts en mij op weg te helpen naar een gezonder leven. Mede door jou heb ik mijn leven terug. Duizendmaal dank! 🙏

Crystal


Via een kennis ben ik bij Koos terechtgekomen. Zij had ook hypnotherapie gehad van Koos en was heel positief.
Nu 4 sessies verder kan ik zeggen dat ik heel blij ben met het behaalde resultaat.
Bedankt daarvoor Koos!

Wendy


Omdat de behandeling in het reguliere circuit niets opleverde heb ik een afspraak gemaakt met hypnotherapeut Koos Oudkerk. Het resultaat was bijzonder goed mede doordat mij de juiste handvaten geboden werden waar ik weer mee verder kon. Super!
Koos is een serieus en fijn persoon, kortom prima en een aanrader.

Lidy


In het begin vond ik het behoorlijk spannend…wat kan en mag je verwachten en hoe werkt het nou precies…? Nou het heeft bij mij het effect gehad zoals ik had gehoopt. Ik voelde mij heel vaak veel te onzeker en ik wilde hier wel eens een keer vanaf.

De eerste sessie kreeg ik eerst een uitgebreide intake zodat Koos een goed behandelplan kon opstellen en ik meteen een indruk kreeg aan wie ik het vertrouwen gaf mijn ” ziel en zaligheid” bij vrij te geven. Ik was al op de goede weg om mijn onzekerheid de baas te worden, maar het lukte mij niet om daar verder in te komen. Dit is nu in een aantal sessies wel gelukt.

Koos bracht mij na de intake, dus al meteen bij de eerste sessie, onder hypnose en de eerste keer weet je niet zo goed wat je kan verwachten en aangezien ik een behoorlijke controlefreak ben had ik de eerste keer de indruk dat ik mij er niet helemaal volledig aan overgaf. Maar dat er wat gebeurde was wel heel duidelijk en dat voelde ik ook toen ik weer “bij” werd gebracht. Een bijzonder gevoel in mijn hoofd, wel prettig.

De tweede keer dat ik bij Koos kwam ging het alleen maar beter en sneller en kwam ik dieper bij mijn onderbewuste. Heel bijzonder en heel mooi en fijn om te ervaren. Je bent je er van bewust wat er met je gebeurd, maar je laat als het ware je ” diepere” ik toe. En dat was nou juist waar ik naar toe moest. Als ik in het verleden wel eens therapeutische gesprekken bij een psycholoog had ging ik niet de ” diepte” in, want stel je voor dat je je emoties toont in de sessies.

Bij Koos ga je dus veel makkelijker de diepte in en natuurlijk geeft dat emotie, maar ik vond dat totaal niet onprettig. Op dat moment mag je je verdriet die je in je draagt voelen en ermee aan het werk gaan, net zolang totdat je het hebt uitgewerkt en het goed voelt. Zodra je dan weer “op de planeet” bent voelt het heel goed en positief. Ik ben dus alle keren met een goed en krachtig gevoel naar huis gegaan en de dagen erna voel je dat de sessie nog doorwerkt. In mijn geval voelde ik mij elke keer een stukje groeien en sterker worden.

Na een aantal sessies had ik het gevoel dat ik klaar was en mijn doel bereikt had. Het gaat nu goed met mij en heb ik ook veel aan zijn tips en adviezen gehad die hij ook nog aan mij heeft meegeven.

Ik ben blij dat ik bij Koos ben terecht gekomen en hij heeft mij geholpen om mijn zelfvertrouwen te laten groeien naar een punt waarbij ik mij fijn voel. Je merkt ook dat andere mensen (je naasten) je anders gaan benaderen. Dat is grappig om te ervaren, maar zeker niet gek, omdat je uiteindelijk een andere energie gaat uitstralen. Al met al een hele positieve ervaring die ik een ieder kan aanraden! Koos, nogmaals bedankt!

Suzanne


Ik ben bij Koos in therapie gegaan om onder andere aan mijn onzekerheid te werken. We hebben samen een plan gemaakt om aan de punten te werken waar ik last van had. De behandelingen hadden direct een positief effect op mij. De gebruikte methodes bevielen goed omdat blokkades werden aangepakt en ik met de inzichten, die ik tijdens de sessies kreeg, zelf aan de slag kon gaan in mijn dagelijks leven. Nu heb ik nergens last meer van en ben ik er een stuk sterker door geworden.

Hein


In het verleden heb ik een heftig trauma doorgemaakt. Hiervoor ben ik toen onder behandeling van een eerstelijns psycholoog  geweest die me goed geholpen heeft en heb ik mijn leven weer op kunnen pakken. Ondanks dat het al een flink aantal jaren geleden gebeurd is, bemerkte ik recentelijk bij mezelf  dat ik verdrietig en boos was en haatgevoelens had naar degene die het trauma bij mij veroorzaakt had. Ik besloot dat ik hier wat mee wilde doen, omdat het mij belemmerde. Hypnotherapie sprak mij erg aan en na een zeer prettig telefonisch gesprek met Koos ben ik bij hem in therapie gegaan.

Na een paar succesvolle sessies voelde ik me niet meer verdrietig en was mijn boosheid en haat verdwenen en zit ik nu weer lekker in mijn vel.

Dorien


Tot nu toe was ik vaak alleen met anderen bezig en totaal niet met mezelf. Daardoor zorgde ik slecht voor mezelf en had ook allerlei klachten. Alles wat ik deed kostte veel energie. Door de therapie heb ik inzichten gekregen waar dat mee te maken had en hoe het anders kan; dat ik zowel voor de ander als ook voor mezelf goed mag en kan zorgen. Nu ik dat toepas voel ik mij veel beter, ben ik blij en heb meer energie. De klachten zijn verdwenen en veel dingen die ik doe gaan me gemakkelijker af. Mensen om me heen merken ook dat het veel beter met mij gaat en reageren daar positief op.

Wendy


Koos heeft die zeldzame kwaliteit dat hij je heel snel op je gemak kan stellen en ontspant voordat hij uberhaupt begonnen is. Helder in zijn uitleg, vol vertrouwen met hem een sessie hypnotherapie gedaan om weer niet roker te worden.
Ik verliet zijn praktijk als een niet roker, ben het vier maanden na de sessie nog steeds. Roken maakt niet langer deel uit van mijn leven.
Het geld, reken op ongeveer 5-6 weken roken, meer dan waard.

Bas


Tijdens de therapie heb ik een aantal fijne en geslaagde sessies gehad. Via verschillende technieken die per situatie vooraf besproken werden heb ik een aantal zaken voor mezelf aangepakt en vaar er wel bij. Het prettige wat ik vind is dat Koos je met behulp van hypnotherapie helpt de antwoorden van binnen te vinden zodat het echt vanuit jezelf komt. Ik heb ervaren dat ik vanuit een ander bewustzijnslaag mezelf kon helpen.  Dat voelt zeer krachtig en hierdoor kan ik ook volledig achter de mij toegereikte hulpmiddelen en antwoorden staan.

Danny


Ik heb veel diëten gevolgd maar niks hielp tot ik bij Koos Oudkerk terecht kwam. Hij heeft mij super goed geholpen bij het afvallen door middel van hypnotherapie. Echt een aanrader!

Michelle


De tijd vliegt en het is inmiddels alweer een aantal weken geleden na het laatste  consult. Enerzijds een eye- opener die voor turbulente dagen heeft gezorgd, anderzijds een krachtig middel dat er voor heeft gezorgd dat ik nu met beide benen op de grond sta en het inzicht heb hoe ik nu verder wil. Het nu vooral de slogan die met regelmaat terug in mijn gedachten komt ‘De juiste manier, is jouw eigen manier’ en zo voelt het ook. En diep van binnen geldt dat denk ik voor ons allemaal. Zeker in een wereld waarin iedereen het beste weet voor een ander, waarin iedereen zijn eigen gelijk wilt behalen en er voor alles  een oplossing c.q. hulpmiddel is.

Met dit inzicht ben ik nu vooral thuis bij mijzelf en realiseer ik mij dat ik alleen maar dankbaar ben voor waar ik nu sta. M’n gezondheid is goed, ik voel mij vitaal en ook al is m’n huwelijk géén doorsnee huwelijk. Het is desondanks liefdevol, gepassioneerd en is altijd in ontwikkeling.

Ik dank jewel voor je helpende hand in de afgelopen, zeg maar drie maanden, waar ik met een totaal andere intentie in stapte en nu met een gerust hart, een glimlach en een heldere blik uit verder ga. Nogmaals,
Dankjewel, Koos.

Warme groet, Kim

Hieronder vind je recensies met relatietherapie

 

Ik ben meer als zeer tevreden over het eindresultaat..niet alleen ik maar wij zijn beiden als persoon gegroeid..ook door de tools die ons zijn meegegeven..daar hebben we heel veel aan gehad en maken daar nog steeds gebruik van
Koos is duidelijk, veroordeeld je niet en geeft je inzicht door z’n mooie anekdotes.

Saskia


Al een tijdje staken we te weinig energie in elkaar en verwaarloosden wij onze relatie waardoor we uit elkaar groeiden. Dat was er langzaam ingeslopen doordat we dachten dat onze relatie zo sterk was dat die toch niet stuk kon gaan. Gelukkig kwamen we er op tijd achter dat het helemaal de verkeerde kant op ging en hebben toen hulp gezocht in de vorm van relatietherapie. Dat heeft ons weer helemaal tot elkaar gebracht en nu is de relatie zelfs beter dan ooit. Heel fijn!


De communicatie tussen ons was altijd al een onderwerp en kreeg steeds meer een negatieve invloed op hoe we ons voelden en hoe we reageerden op elkaar. Hierdoor trokken we ons steeds meer terug in onszelf. Nu we tijdens de relatietherapie hebben geleerd om op de goede manier te communiceren, onze gevoelens en behoeften op de juiste wijze duidelijk te maken is er veel in positieve zin veranderd. Onze kinderen zijn er ook heel blij mee. Hadden we maar veel eerder relatietherapie gedaan dan was ons veel gedoe bespaard gebleven en hadden we een beter voorbeeld voor onze kinderen kunnen zijn.


We zijn erg tevreden over de relatietherapie. Gelukkig hebben we niet te lang gewacht om met behulp van relatietherapie aan de disbalans in onze relatie te gaan werken. Er waren een aantal dingen gebeurd die een flinke invloed hadden op hoe we met elkaar omgingen. Het werd steeds meer en meer een ‘vechtrelatie’. Doordat we in relatietherapie zijn gegaan is onze manier van communiceren enorm verbeterd en hebben we over de hete hangijzers kunnen praten en de lading er af kunnen halen. Nu gaat het weer lekker tussen ons.


Wij wilden hulp bij het verder verdiepen van onze relatie, en hebben van daaruit individuele uitstapjes gemaakt in de vorm van diverse therapie-sessies. Zowel de sessie samen, als de individuele sessies waren zonder uitzondering ontspannen en helpend. Koos verstaat de kunst het proces te begeleiden wat je samen of zelf doormaakt, zonder dat je daarbij zijn aanwezigheid opmerkt. Hij is eenvoudig met zijn warmte en aandacht aanwezig, en leidt je op en vakkundige, aandachtige manier door je eigen proces heen. Het heeft niet alleen onze relatie verdiept, maar ook onze individuele inzichten in onszelf gegeven, waar we nog dagelijks van genieten. Eens in de zoveel tijd zoeken we Koos weer op. Niet omdat er problemen zijn, maar gewoon omdat er steeds nieuwe ervaringen liggen te wachten; je kunt ook gewoon onder zijn begeleiding aan jezelf werken en je verder ontwikkelen, en daarbij heb je altijd het gevoel toch zelf aan het stuur te staan van je eigen ervaringen. Super.

Hieronder vind je recensies met life-coaching

 

Na het overlijden  van mijn vader heb de eenmanszaak van hem overgenomen. Op zich vond ik het werk wel leuk maar gaandeweg begon het mij toch wat tegen te staan. Ik begon te twijfelen of ik hiermee wel door wilde gaan maar ja wat moet je dan gaan doen? Ik had wel wat ideetjes maar bleef maar twijfelen en doorsukkelen. Dat was best vervelend. Toen heb ik een afspraak voor life-coaching gemaakt om te onderzoeken waar mijn kwaliteiten lagen en wat ik nou echt leuk vond. Tijdens het coaching traject kwam ik er ook achter dat ik een aantal belemmeringen in mij had die ervoor zorgde dat ik geen keuze maakte. Het had onder andere met onzekerheid te maken. Zo hield ik mij altijd op de achtergrond en durfde ik mezelf nooit helemaal te laten zien. Hier hebben we aan gewerkt met behulp van hypnotherapie. Dat heeft een goed effect gehad en daarna kon ik de juiste keuze maken. Nu doe ik met veel plezier werk dat helemaal bij mij past en word ik niet meer belemmerd door onzekerheid of andere negatieve gedachten over mijzelf.

Peter

Hieronder vind je recensies met zielsregressie

 

Al jaren ben ik bezig met een zoektocht naar de oorsprong van mijn (ongewenste) patronen. Altijd alles alleen moeten doen, werken en studeren totdat ik er soms letterlijk bij neerval en onvoldoende goed voor mezelf zorgen. Ik heb al flink wat graafwerk in mijn onderbewustzijn verricht maar zoiets verhelderends als deze regressie heb ik nergens anders gevonden. Een prachtige reis terug naar vorige levens waaruit ik veel verdriet en pijn had meegenomen. Dit droeg ik ongemerkt in mijn huidige dagelijkse bestaan met me mee. Tijdens de regressie heb ik veel overtuigingen en pijn terug mogen geven aan die levens, daar waar het ook achter hoorde te blijven. Het zien van het verblijf tussen de levens in maakt dat ik begrijp dat alles wat we meemaken slechts een onderdeel van een groter geheel is. Door deze ervaring vertrouw ik meer op wat het leven te brengen heeft en voel ik een vreemd maar heerlijk soort rust en durf ik het leven te laten komen zoals het komt. Extra bijkomstigheid is dat er een aantal fysieke klachten zijn verholpen, ik had er totaal geen weet van dat dit ook met zo’n sessie kon gebeuren. Mijn voorheen altijd strakke schouders zijn voor het eerst in mijn leven ontspannen, mijn buik zit niet meer op slot en mijn lichaam voelt in zijn geheel soepeler aan. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Koos en hij begeleidde de sessie op een prettige manier, heel professioneel met een vleug humor. Wat mij betreft echt een aanrader!

Petra


De zielsregressie van een paar weken terug was een mooie, bijzondere ervaring. Wat me vooral is bijgebleven is de intense ontroering die ik voelde bij het betreden van de ruimte die ik herkende als de plek waar ik steeds terugkeer tussen mijn levens in. Het prachtige serene licht, de rust, de ontmoetingen met mijn gids en anderen en de liefde die ik daarbij voelde. Ik ontdekte dat ik de antwoorden op sommige van mijn vragen al in me droeg, ergens diep in mijn onderbewustzijn. Het heeft mij een diep vertrouwen gegeven dat ik mijn weg mag vervolgen, maar nu met meer kennis over de lessen die ik in dit leven te leren heb en de reden dat ik hier nu ben. Ik merk dat ik in staat ben om meer te relativeren en dat ik de dingen die mij het meest bezighouden toch iets beter kan loslaten, in ieder geval de momenten beter kan doseren. Hierdoor slaap ik ook beter nu. Het gevoel van diep vertrouwen is gebleven.’

Linda


De zielsregressie vond ik een heel bijzondere en verhelderende ervaring, die mij tevens een heleboel duidelijkheid heeft verschaft betreffende een aantal vragen die bij mij leefden. Daarnaast hoopte ik ook wat “tussenstations” te mogen ervaren. Het mooie van de vorm van trance die gebruikt wordt is dat ik in een soort van “staat van zijn” raakte waarin ik toch nog enigszins bewust was van wat er gebeurde. Hierdoor was ik in staat om wat Koos mij vroeg goed waar te nemen, waardoor hij mij ook goed kon begeleiden naar de stukken die ik wilde ervaren en naar de antwoorden die ik hoopte te krijgen op de vragen die ik had. Hoe mooi is het dan, om eindelijk een antwoord/invulling te krijgen op een vraag die mij al vanaf 1974 bezig hield, zodat ik die kwestie van toen nu dan ook eindelijk een plekje heb kunnen geven. Dat alleen al maakte de zielsregressie de moeite waard. Daarnaast heeft het terug keren naar een vorig leven mij ook inzicht gegeven in mijn angst voor water en hebben de ervaringen op de “tussenstations” welke ik heb mogen aanschouwen mij gevoelsmatig dichtbij “de bron” gebracht van waar wij allen vandaan komen voordat wij op aarde incarneren in ons stoffelijk lichaam.’

Gre


Koos is een zeer fijne therapeut; hij wekt direct vertrouwen op. Met zijn aandacht en zachtaardige aanmoedigingen creëert hij vertrouwen om datgene aan te gaan waar je eigenlijk niet aan wilt. Omdat je je veilig voelt en Koos je met zijn liefdevolle aanwezigheid begeleidt, ga je door je pijn heen en komt er bevrijding. Wanneer de pijn is opgelost en de poort naar je hart open staat, reis je door naar die dimensies die je op dat moment kunnen geven wat je nodig hebt. Mijn pijn “alles alleen te moeten doen” heb ik mogen loslaten en daardoor heb ik de verbinding met mijn thuis in de sferen kunnen leggen. Daar geniet ik elke dag van want door deze verbinding ervaar ik vertrouwen in mijzelf en in alles wat nog komen gaat.’

Ellen

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar! Maak hier direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.