Heb jij moeite met de puzzelstukken van het leven? Met zielsregressie help ik je op weg je eigen levenspad te volgen.

Hoe vaak vraag jij je af:

 Wie ben ik?
 Waarom ben ik hier op Aarde?
 Wat is mijn levensdoel?
 Ben ik op het goede pad?
 Waarom heb ik deze ouders?
Wat zijn mijn talenten?
Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan?
 Wie is mijn gids?
 Hoe kan ik mijn gids bereiken?

Zet de puzzelstukken van je leven in elkaar

Als jij ook dit soort bovenstaande vragen aan jezelf stelt en daar antwoord op wilt, is Zielsregressie een fijne en fascinerende manier om jezelf en je Ziel beter en dieper te leren kennen. Het is een bijzondere manier van regressie waarmee je de puzzelstukken van je leven in elkaar kunt zetten. Daardoor kun je bewuster je levenspad betreden en volgen. Zielsregressie zorgt er ook voor dat je meer innerlijke rust hebt omdat je inzichten hebt gekregen hoe het een en ander in elkaar zit en waarom bepaalde dingen in je leven gebeuren.

Fantastische verhelderende reis

Zielsregressie, ook wel de Zielenreis of Spirituele regressie genoemd, is een fantastische reis naar vorige levens en de spirituele wereld, het tussen-bestaan, daar waar we verblijven in de periode tussen levens in. Deze verhelderende reis geeft antwoord op je levensvragen die met de zin van het leven te maken hebben. Ook kun je inzichten krijgen in de problemen die je in je leven ondervindt

Vanuit een diepe trance maak je contact met je Zielsherinnering en Zielservaringen. Zielsregressie heeft niet alleen een transformerend effect, maar ook een positief effect op de kwaliteit van je leven in het hier en nu.

Zielsregressie geeft inzicht in jouw levensweg

Door de zielsherinneringen krijg je inzicht in jouw levensweg en weet je weer wie je diep van binnen bent en hoe dat aansluit in je huidige leven. Je ziel wordt ‘blootgelegd’, puzzelstukjes vallen in elkaar. Je angst voor de dood zal verdwijnen en je zult een diepe innerlijke verbondenheid gaan voelen met jouw eigen ziel. Dit geeft een diep gevoel van vrede, liefde en blijdschap; een gevoel van thuiskomen en een begrijpen van jouw plaats en betekenis binnen het grote geheel.

Zielsregressie geeft antwoord op je levensvragen

Michael Newton, een Amerikaanse hypnotherapeut, heeft zich gedurende een groot deel van zijn carrière bezig gehouden met wat er in het tussen-bestaan (tussen levens in) gebeurt. Veel mensen willen graag antwoord op de vragen die met de zin van het leven te maken hebben zoals: weten en ervaren waar zij vandaan komen, waarom ze hun ouders hebben gekozen, wat hun doel in het leven is. Hij gebruikt heel diepe trance om mensen daarmee in contact te laten komen. Tot zijn verbazing bleek dat het er in het tussen-bestaan, de spirituele wereld, heel georganiseerd kan toegaan. Er is een bepaalde structuur in de ervaring in die ‘wereld’, die in vrijwel alle sessies is terug te vinden. Zo komen mensen in contact met hun gidsen en zielengroep, krijgen ze inzicht in hun levensdoel(en) en krijgen ze bij de wijzen antwoord op hun levensvragen. Ook kunnen ze inzicht krijgen in wat ze in eerdere levens meegemaakt hebben.

Zielsregressie bij Therapie Oudkerk

Je kunt bij mij een sessie Zielsregressie volgen zodat je verhelderende antwoorden op je vragen krijgt en eventuele problemen achter je kunt laten. Een Zielsregressie duurt ongeveer 4 uur.
Het is handig als je al wat inzicht hebt in je eigen levensproces. Dat betekent dat je aan jezelf hebt gewerkt. Als je dit nog niet hebt gedaan, omdat je er misschien nog niet aan toe was, is het misschien nu een mooi moment om dat met behulp van hypnotherapie te gaan doen.

Gecertificeerde Zielsregressietherapeut

Ik ben een gecertificeerde Zielsregressietherapeut. Uitsluitend regressietherapeuten die de opleiding ‘Regressie naar Zielherinneringen’ ofwel ‘Zielsregressie’ hebben gevolgd, en succesvol afgerond, mogen zichzelf een erkende (Nederlandse) ‘Zielsregressietherapeut’ noemen.


Meer weten?

Wie ben ik?

Tarieven regressietherapie

Ervaringen regressietherapie

Wat klanten zeggen over zielregressietherapie

 

Koos is een zeer fijne therapeut; hij wekt direct vertrouwen op. Met zijn aandacht en zachtaardige aanmoedigingen creëert hij vertrouwen om datgene aan te gaan waar je eigenlijk niet aan wilt. Omdat je je veilig voelt en Koos je met zijn liefdevolle aanwezigheid begeleidt, ga je door je pijn heen en komt er bevrijding. Wanneer de pijn is opgelost en de poort naar je hart open staat, reis je door naar die dimensies die je op dat moment kunnen geven wat je nodig hebt. Mijn pijn “alles alleen te moeten doen” heb ik mogen loslaten en daardoor heb ik de verbinding met mijn thuis in de sferen kunnen leggen. Daar geniet ik elke dag van want door deze verbinding ervaar ik vertrouwen in mijzelf en in alles wat nog komen gaat.’
Ellen

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.