Tarief hypnotherapie, relatietherapie en life-coaching

De investering in jezelf voor een standaardsessie hypnotherapie, relatietherapie of Life-coaching is 140,- euro. Een standaardsessie duurt 1 en driekwart uur. De sessie voor stoppen met roken en zielsregressie duurt langer en daarom is er een speciaal tarief, neem voor meer informatie contact met mij op.


Vergoedingen door de zorgverzekeraars

Omdat ik een door de zorgverzekeraars erkende hypnotherapeut ben omdat ik aan alle kwaliteitseisen voldoe en ben aangesloten bij de NBVH is het mogelijk dat de therapie door je zorgverzekeraar vergoed wordt. Mijn zorgverlenersnummer is 90033902 en de praktijkcode (AGB code) is 90012892. Mijn inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel is 50749862. Op de Zorgwijzer kun je zien welke zorgverzekeraar wat vergoedt.


Algemene voorwaarden

Bij verhindering dien je het consult minimaal twee werkdagen van te voren af te zeggen anders worden er kosten in rekening gebracht.


Betalingsvoorwaarden

Afzeggen van de afspraak dient minstents 48 uur van tevoren te geschieden. Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, worden voor de helft in rekening gebracht. Afspraken die niet worden afgemeld worden volledig in rekening gebracht;

Een aanvulling op de betalingsvoorwaarden kun je hier downloaden.


Privacy verklaring

De privacy verklaring kun je hier downloaden.


Je hebt een klacht. Wat nu?

Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wilt hebben.

Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging: NBVH. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.

Als de inzet van de klachtenfunctionaris of de wijze waarop je onvrede of klacht is afgehandeld door de NBVH voor je onbevredigend is, kun je je wenden tot de Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen van de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Deze geschillencommissie is onafhankelijk van alle partijen en gespecialiseerd in de complementaire zorg.

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Tijdens de hypnotherapie heb ik een aantal fijne en geslaagde sessies gehad. Via verschillende technieken, die per situatie vooraf besproken werden, heb ik een aantal zaken voor mezelf aangepakt en vaar er wel bij. Het prettige wat ik vind is dat Koos je met behulp van hypnotherapie helpt de antwoorden van binnen te vinden zodat het echt vanuit jezelf komt. Ik heb ervaren dat ik vanuit een ander bewustzijnslaag mezelf kon helpen. Dat voelt zeer krachtig en hierdoor kan ik ook volledig achter de mij toegereikte hulpmiddelen en antwoorden staan.
Danny

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.