Afvallen met hypnose

Op een gezonde manier moeiteloos afvallen? Met de virtuele maagband help ik je  op weg om snel blijvend kilo’s kwijt te raken.

Ben je het zat om steeds bezig te zijn met je gewicht?
Ben je het zat om steeds bezig te zijn met je gewicht?
Met een blijvend goed resultaat?

Dat is gemakkelijker dan je denkt want met behulp van hypnose is het mogelijk om zonder een dieet gewicht los te laten. Door deze methode kun je op een natuurlijke manier het voor jou ideale gezonde gewicht bereiken en het ook behouden.

Afvallen met hypnose is zeer effectief

Wil je voor altijd afrekenen met die extra kilo’s en moeiteloos afvallen en nooit meer aankomen. Afvallen met hypnose werkt echt! Het is betaalbaar en effectief zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen!

Snoep/eet jij ook als beloning, troost of uit gewoonte?

Bij overgewicht spelen eetgewoonten, emoties en stress vaak een rol. Soms zijn er ook saboterende overtuigingen en blokkades op onderbewust niveau. Overgewicht kan zelfs bewust dienen als buffer tegen allerlei invloeden van buitenaf. Al deze dingen maakt afvallen en op gewicht blijven heel moeilijk of zelfs onmogelijk. Maar gelukkig is dit met hypnotherapie goed aan te pakken zodat het geen invloed meer heeft op jou. Het resultaat is dat je meer zelfvertrouwen hebt, emotioneel meer in balans bent en sterker in je schoenen staat. Hierdoor gaat het kiezen voor een gezonde eet- en leefwijze als vanzelf. Het gevolg is dat je geleidelijk aan gewicht zal verliezen totdat je het voor jou ideale gezonde gewicht hebt bereikt. Omdat je lichaam de tijd krijgt om aan de nieuwe situatie te wennen blijft je huid strakker en zal je, als je eenmaal op je ideale gezonde gewicht bent, op dit gewicht blijven. Het bekende jo-jo effect zal wegblijven.

Virtuele maagband

Heb je last van heel veel overgewicht en wil je snel en veel afvallen? Dan is de virtuele maagband de veilige oplossing en de snelste manier om veel gewicht blijvend kwijt te raken. De virtuele maagband is een relatief nieuwe procedure binnen de hypnotherapie, die ontwikkeld is als een veilig en succesvol alternatief voor een chirurgische maagbandoperatie, maar dan zonder pijn, ongemak, complicaties, litteken en ziekteverzuim.

Duurzaam resultaat

Door het plaatsen van de virtuele maagband, wat onder hypnose plaatsvindt, kun je kleinere porties eten waardoor je snel een voldaan gevoel hebt. Je beeld verander, je focus is van het eten af. Over het algemeen zijn vijf sessies voldoende om tot een duurzaam resultaat te komen. Je krijgt een audio opname die je dagelijks een aantal keren af moet luisteren en je krijgt een aantal richtlijnen mee. In principe mag je alles eten, maar ik maak je er wel van bewust dat je respect moet hebben voor je lichaam en het moet voeden in plaats van volstoppen met snoep en snacks.


Meer weten?

Wat is hypnotherapie?

Wie ben ik?

Tarieven hypnotherapie

Recensies hypnotherapie

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Tijdens de hypnotherapie heb ik een aantal fijne en geslaagde sessies gehad. Via verschillende technieken, die per situatie vooraf besproken werden, heb ik een aantal zaken voor mezelf aangepakt en vaar er wel bij. Het prettige wat ik vind is dat Koos je met behulp van hypnotherapie helpt de antwoorden van binnen te vinden zodat het echt vanuit jezelf komt. Ik heb ervaren dat ik vanuit een ander bewustzijnslaag mezelf kon helpen. Dat voelt zeer krachtig en hierdoor kan ik ook volledig achter de mij toegereikte hulpmiddelen en antwoorden staan.
Danny

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.

Koos Oudkerk

Koos Oudkerk Therapeut Zaanstad

Contactgegevens

Therapie Oudkerk
P. Boorsmastraat 14
1507 WS Zaandam
T 06 – 1067 2688
info@therapie-zaanstad.nl

Keurmerk

Therapie Oudkerk Zaanstad is aangesloten bij het NBVH
Therapie Oudkerk Zaanstad is aangesloten bij het RBCZ