Op een gezonde manier moeiteloos afvallen? Met de virtuele maagband help ik je om blijvend af te slanken.

Wil je ook slank worden en blijven?
Op een fijne manier zonder dieet?
Met een blijvend goed resultaat?

Dat is gemakkelijker dan je denkt want met behulp van de virtuele maagband is het mogelijk om zonder een dieet slank te worden en te blijven. Door deze methode kun je op een natuurlijke manier het voor jou ideale gezonde gewicht bereiken en behouden.

Afvallen met virtuele maagband

Wil je ook voor altijd afrekenen met die extra kilo’s, moeiteloos afvallen en nooit meer aankomen. Afvallen met de virtuele maagband werkt echt want de behoefte om steeds te snoepen of veel te eten verdwijnt.

Afslanken blijft lastig voor je

Heb je last van overgewicht en lukt het je maar niet om blijvend af te vallen? Misschien lukt afvallen met een dieet wel maar zitten de kilo’s er zo weer aan omdat je al weer snel in je oude eetgewoontes terugvalt. Afvallen om je gewenste gewicht te bereiken en te behouden blijft dan een worsteling. Dat zorgt meestal voor frustraties en een hulpeloos gevoel omdat je het idee hebt dat slank zijn niet voor jou is weggelegd. De virtuele maagband is dan de juiste oplossing want met de virtuele maagband kan iedereen afvallen en slank zijn, ook jij.

Virtuele maagband werkt zeer effectief

De virtuele maagband is de beste manier om slank te worden en te blijven. Vanaf het moment dat hij geplaatst is ga je al afvallen. De virtuele maagband is een relatief nieuwe procedure binnen de hypnotherapie. Deze is ontwikkeld als een veilig en succesvol alternatief voor een chirurgische maagband- of maagverkleiningsoperatie maar dan zonder pijn, ongemak, complicaties, litteken en ziekteverzuim. Het is een effectieve manier om definitief af te vallen en daarna op gewicht te blijven.

Duurzaam resultaat

Door het plaatsen van de virtuele maagband, wat onder hypnose plaatsvindt, eet je kleinere porties omdat je snel een voldaan gevoel hebt. Je eetpatroon en leefpatroon verandert ook. Je focus is van het eten/snoepen af waardoor het kiezen voor een gezonde eet- en leefwijze als vanzelf gaat. Dat is heel prettig en geeft weer energie. Daardoor zal je zal je fijn en fit voelen.

Over het algemeen zijn vier sessies voldoende om tot een duurzaam resultaat te komen. Ter ondersteuning krijg je een audio opname mee.

 


Meer weten?

Wat is hypnotherapie?

Wie ben ik?

Tarieven hypnotherapie

Recensies hypnotherapie

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Tijdens de hypnotherapie heb ik een aantal fijne en geslaagde sessies gehad. Via verschillende technieken, die per situatie vooraf besproken werden, heb ik een aantal zaken voor mezelf aangepakt en vaar er wel bij. Het prettige wat ik vind is dat Koos je met behulp van hypnotherapie helpt de antwoorden van binnen te vinden zodat het echt vanuit jezelf komt. Ik heb ervaren dat ik vanuit een ander bewustzijnslaag mezelf kon helpen. Dat voelt zeer krachtig en hierdoor kan ik ook volledig achter de mij toegereikte hulpmiddelen en antwoorden staan.
Danny

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.