Moeiteloos afvallen en niet meer aankomen. Met de virtuele maagband help ik je om blijvend af te slanken.

Wil je::

Afvallen
Afslanken zonder dieet?
Slank blijven

Dat is gemakkelijker dan je denkt want met behulp van de virtuele maagband is het mogelijk om zonder een dieet slank te worden en te blijven. Door deze methode kun je op een natuurlijke manier het voor jou ideale gezonde gewicht bereiken en behouden.

Is blijvend afslanken lastig 

Heb je last van overgewicht en lukt het je maar niet om blijvend af te vallen? Misschien lukt afvallen met een dieet wel maar zitten de kilo’s er zo weer aan als je stopt met diëten en je snel in je oude eetgewoontes terugvalt. Afvallen om je gewenste gewicht te bereiken en te behouden blijft dan een worsteling. Dat zorgt ervoor dat je frustraties en een hulpeloos gevoel hebt omdat je het idee krijgt dat slank zijn niet is weggelegd voor jou.

Behoefte om te snoepen en veel te eten verdwijnt met de maagband

De virtuele maagband is de juiste oplossing want met de virtuele maagband kan iedereen afvallen en slank zijn, ook jij. Vanaf het moment dat hij geplaatst is ga je al afvallen omdat de behoefte om steeds te snoepen en veel te eten verdwijnt. De virtuele maagband is ontwikkeld als een veilig en succesvol alternatief voor een chirurgische maagband- of maagverkleiningsoperatie maar dan zonder pijn, ongemak, complicaties, litteken en ziekteverzuim. De virtuele maagband is de beste manier om slank te worden en te blijven.

Virtuele maagband werkt voor jou

Door het plaatsen van de virtuele maagband, wat onder hypnose plaatsvindt, eet je kleinere porties omdat je snel een voldaan gevoel hebt. Je eetpatroon en leefpatroon verandert ook. Je focus is van het eten/snoepen af waardoor het kiezen voor een gezonde eet- en leefwijze als vanzelf gaat.

Afvallen met virtuele maagband zorgt voor duurzaam resultaat

Dus als je voor altijd wilt afrekenen met die extra kilo’s dan is de virtuele maagband de oplossing omdat je met de virtuele maagband moeiteloos afvalt en niet meer aankomt. Daardoor zal je je fijn en fit voelen.

Virtuele maagband is een traject

De virtuele maagband is een traject van meerdere sessies. Deze zijn nodig om de maagband en je eet en leefpatroon precies op jouw situatie af te stellen. Dit zorgt ervoor dat de maagband optimaal zijn werk doet om tot een duurzaam resultaat te komen. Meestal zijn 4 sessies voldoende. Ter ondersteuning krijg je een audio opname mee.

 

Meer weten?

Wat is hypnotherapie?

Wie ben ik?

Tarieven hypnotherapie

Recensies hypnotherapie

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Tijdens de hypnotherapie heb ik een aantal fijne en geslaagde sessies gehad. Via verschillende technieken, die per situatie vooraf besproken werden, heb ik een aantal zaken voor mezelf aangepakt en vaar er wel bij. Het prettige wat ik vind is dat Koos je met behulp van hypnotherapie helpt de antwoorden van binnen te vinden zodat het echt vanuit jezelf komt. Ik heb ervaren dat ik vanuit een ander bewustzijnslaag mezelf kon helpen. Dat voelt zeer krachtig en hierdoor kan ik ook volledig achter de mij toegereikte hulpmiddelen en antwoorden staan.
Danny

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.