Op een gezonde manier moeiteloos afvallen? Met de virtuele maagband help ik je  op weg om snel blijvend kilo’s kwijt te raken.

Wil je ook slank worden en blijven?
Op een fijne manier zonder dieet?
Met een blijvend goed resultaat?

Dat is gemakkelijker dan je denkt want met behulp van hypnose is het mogelijk om zonder een dieet slank te worden. Door deze methode kun je op een natuurlijke manier het voor jou ideale gezonde gewicht bereiken en behouden.

Afvallen met hypnose is zeer effectief

Wil je voor altijd afrekenen met die extra kilo’s en moeiteloos afvallen en nooit meer aankomen. Afvallen met hypnose werkt echt want de behoefte om steeds te snoepen of veel te eten verdwijnt.

Snoep/eet jij ook als beloning, troost of uit gewoonte?

Bij overgewicht spelen eetgewoonten, emoties en stress een rol. Soms zijn er ook saboterende overtuigingen en blokkades op onderbewust niveau. Overgewicht kan zelfs dienen als buffer tegen allerlei invloeden van buitenaf. Al deze dingen maakt afvallen en op gewicht blijven heel moeilijk of zelfs onmogelijk. Maar gelukkig is dit met hypnotherapie goed aan te pakken zodat het geen invloed meer heeft op jou. Het resultaat is dat je makkelijk kunt afvallen omdat je meer zelfvertrouwen hebt, emotioneel meer in balans bent en sterker in je schoenen staat. Hierdoor gaat het kiezen voor een gezonde eet- en leefwijze als vanzelf. Het gevolg is dat je geleidelijk aan gewicht zal verliezen zodat je het voor jou ideale gezonde gewicht bereikt en behoudt. Omdat je lichaam de tijd krijgt om aan de nieuwe situatie te wennen blijft je huid strakker en zal je, als je eenmaal op je ideale gezonde gewicht bent, op dit gewicht blijven. Het bekende jo-jo effect zal wegblijven.

Virtuele maagband

Heb je last van heel veel overgewicht en wil je flink afvallen? Dan is de virtuele maagband de beste manier om dat gewicht blijvend kwijt te raken. De virtuele maagband is een relatief nieuwe procedure binnen de hypnotherapie. Deze is ontwikkeld als een veilig en succesvol alternatief voor een chirurgische maagband- of maagverkleiningsoperatie maar dan zonder pijn, ongemak, complicaties, litteken en ziekteverzuim.

Duurzaam resultaat

Door het plaatsen van de virtuele maagband, wat onder hypnose plaatsvindt, eet je kleinere porties omdat je snel een voldaan gevoel hebt. Je eetpatroon en leefpatroon verandert vanzelf. Daardoor ga je je beter voelen en de focus is van het eten af. Over het algemeen zijn vier à vijf sessies voldoende om tot een duurzaam resultaat te komen. Ter ondersteuning krijg je een audio opname mee.


Meer weten?

Wat is hypnotherapie?

Wie ben ik?

Tarieven hypnotherapie

Recensies hypnotherapie

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Tijdens de hypnotherapie heb ik een aantal fijne en geslaagde sessies gehad. Via verschillende technieken, die per situatie vooraf besproken werden, heb ik een aantal zaken voor mezelf aangepakt en vaar er wel bij. Het prettige wat ik vind is dat Koos je met behulp van hypnotherapie helpt de antwoorden van binnen te vinden zodat het echt vanuit jezelf komt. Ik heb ervaren dat ik vanuit een ander bewustzijnslaag mezelf kon helpen. Dat voelt zeer krachtig en hierdoor kan ik ook volledig achter de mij toegereikte hulpmiddelen en antwoorden staan.
Danny

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.