Afvallen met de virtuele maagband methode gaat moeiteloos en zorgt voor een blijvend resultaat.

Wil je:

Afvallen
Afslanken zonder dieet?
Slank blijven

Dat is gemakkelijker dan je denkt want met behulp van de virtuele maagband programma is het mogelijk om zonder een dieet slank te worden en te blijven. Door deze methode kun je op een gezonde en veilige manier het voor jou ideale gezonde gewicht bereiken en behouden. Nu het corona virus zich steeds meer verspreidt is het des te belangrijker om af te vallen want met overgewicht loop je een veel groter risico.

Pak het anders aan 

Heb je last van overgewicht of obesitas en lukt het je maar niet om blijvend af te vallen? Misschien lukt afvallen met een dieet wel maar zitten de kilo’s er weer snel aan als je stopt met diëten omdat je weer in je oude eetgewoontes terugvalt. Afvallen om je gewenste gewicht te bereiken en te behouden blijft dan een worsteling. En dat kan weer zorgen voor frustraties en een hulpeloos gevoel omdat je het idee hebt dat slank zijn niet is weggelegd voor jou. Ben je er moedeloos van, pak het dan anders aan.

Rekenen voor altijd af met die extra kilo’s

Als je voor altijd wilt afrekenen met de worsteling om van je extra kilo’s af te komen dan is de virtuele maagband methode de oplossing omdat je met het virtuele maagband programma moeiteloos afvalt en niet meer aankomt. Je gezondheid verbetert waardoor je fitter bent en meer energie hebt. Hoe fijn is dat?

Behoefte snoepen en veel eten verdwijnt met hypnotische maagband methode

De virtuele maagband methode, ook wel de hypnotische maagband genoemd, is de juiste oplossing  want met de virtuele maagband kan iedereen afvallen en blijvend slank zijn, ook jij. Vanaf het moment dat hij geplaatst is ga je al afvallen omdat de behoefte om steeds te snoepen en veel te eten verdwijnt. De virtuele maagband is ontwikkeld als een veilig en succesvol alternatief voor een chirurgische maagband- of maagverkleiningsoperatie maar dan zonder pijn, ongemak, complicaties, litteken en ziekteverzuim. Het virtuele maagband programma is de beste manier om slank te worden en te blijven.
Wil je ook lekker slank zijn?

Afvallen met hypnose en virtuele maagband  zorgt voor  duurzaam resultaat

Door het plaatsen van de virtuele maagband, wat onder hypnose plaatsvindt, eet je kleinere porties omdat je snel een voldaan gevoel hebt. Je eetpatroon en leefpatroon verandert ook. Je focus op het eten/snoepen wordt aangepakt waardoor het kiezen voor een gezonde eet- en leefwijze makkelijk gaat. Dit geeft een duurzaam resultaat.

Afvallen met Virtuele maagband is een traject

De virtuele maagband is een traject van meerdere sessies. Deze zijn nodig om de maagband te plaatsen en je eet en leefpatroon aan te passen en precies op jouw situatie af te stemmen. Dit zorgt ervoor dat de maagband optimaal zijn werk doet en je je eet en leefpatroon dusdanig aanpast zodat je moeiteloos je gewenste gewicht bereikt en behoudt. Meestal zijn 4 sessies voldoende. Ter ondersteuning krijg je een audio opname mee.

Overgewicht is ook groot risico voor je gezondheid

Uit steeds meer onderzoeken blijkt duidelijk dat overgewicht een grote risicofactor voor je gezondheid is. Uit eerder onderzoek bleek al dat je bij Obesitas de kans loopt op allerlei aandoeningen zoals slijtage van je gewrichten, diabetes, hart- en vaatziekten en zelfs kanker. Hoe groter het overgewicht des te groter is het risico. Het is dus van groot belang om de risico’s te verkleinen door af te vallen. Maar dat moet natuurlijk wel op een gezonde en veilige manier anders gaat het alsnog ten koste van je gezondheid. De virtuele maagband methode is echt veilig en geeft een enorme boost aan je gezondheid en leven. Hoe fijn is dat?

Meer weten?

Wat is hypnotherapie?

Wie ben ik?

Tarieven hypnotherapie

Recensies hypnotherapie

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Na een levenslang gevecht met mijn gewicht, heb ik in januari mijn virtuele maagband laten plaatsen. Ik ben erg tevreden met het resultaat tot nu toe! Niet alleen het verlagen van mijn gewicht, maar ook het vergroten van het zelfvertrouwen heeft een enorm boost gekregen. Bewuster eten en andere keuzes maken, zonder jezelf te beperken in wat je eet, gaat ineens als vanzelf. De begeleiding van Koos is heel persoonlijk en wordt afgestemd op jouw behoeften.

Erik

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.