Wil jij ook moeiteloos stoppen met roken en voor altijd een niet roker zijn? Met hypnotherapie zet je makkelijk en snel de stap naar een rookvrij leven.

Wil je stoppen met roken omdat

je graag gezond en fit wilt blijven
je conditie achteruit gaat
roken je veel geld kost
je een slecht voorbeeld bent
roken je leven beheerst

Geldt dit voor jou? Zet dan nu de stap naar stoppen met roken. Hypnotherapie is een bewezen effectieve methode om in één keer, zonder strijd, te stoppen met roken .

Roken beheerst je leven

Rook je al vele jaren en zou je graag definitief willen stoppen met roken omdat je weet dat roken je leven beheerst en slecht voor je is? Lukt het je maar niet om te stoppen terwijl je dat wel wilt?
Net als de meeste rokers zul je wel eens op eigen kracht hebben geprobeerd te stoppen en kon je een tijdje van de sigaret afblijven. Maar er was wel een interne strijd, een gevecht tussen het deel in je dat zei “dat je moet stoppen met roken” en het deel dat zei “dat je beter wel kunt roken omdat het je helpt om te ontspannen of beter te concentreren”. En uiteindelijk ging je toch weer roken omdat je toch weer luisterde naar dat stemmetje dat zei: “ga maar weer roken”.

Roken sloopt je beetje bij beetje

De meeste rokers willen het niet weten, maar als je rookt ben je jezelf aan het slopen. Want met elke sigaret die je opsteekt krijg je veel gifstoffen binnen die zich in je lichaam ophopen en uiteindelijk voor problemen zorgen zoals ernstige ziekten of zelfs overlijden. Wil jij dit ook niet weten en schuif jij het aan de kant omdat je denkt dat jou dit vast niet zal overkomen? Dit soort gedachten zijn helaas een onderdeel van de rookgewoonte en zorgen ervoor dat je blijft roken.

Stoppen met roken via hypnose heeft hoog slagingspercentage

Volgens onderzoek lukt het 96% van de rokers niet om op eigen kracht te stoppen. En wie krijgt de schuld? Inderdaad, de “verslaving”. Maar roken is maar voor een klein deel verslaving. Voor het grootste deel is het gedrag, een gewoonte. Dit gedrag is vanaf de eerste sigaret in je brein geprogrammeerd en het is daarna een sterke gewoonte geworden omdat je sindsdien heel veel sigaretten hebt gerookt. Gelukkig is gedrag eenvoudig te veranderen met hypnose. In de plaats van het oude gedrag kan nieuw gedrag worden geprogrammeerd, waarbij je niet rookt en rookvrij door het leven gaat. Daarom is het slagingspercentage om te stoppen met roken met hypnose heel hoog, het hoogste van alle methoden die beschikbaar zijn.

Wil je ook graag rookvrij door het leven, maak dan een afspraak.

Gratis tweede sessie

Uit onderzoek blijkt dat stoppen met roken door middel van hypnose het beste resultaat oplevert. Zo ook bij mij in de praktijk. Tot nu toe zijn de meeste cliënten na de eerste sessie al een niet-roker. Zelfs de hardnekkigste rokers, die al heel lang roken, hebben dit resultaat bij mij bereikt. En is het na de eerste sessie niet gelukt, dan krijg je gratis een tweede sessie. Hier hoef je dus niet lang over na te denken. Het is een prachtig cadeau voor jezelf, om over de positieve invloed op je gezondheid nog maar te zwijgen. Die is werkelijk onbetaalbaar.

Stoppen met roken met hypnotherapie bijzondere sessie

De sessie stoppen met roken is geen gewone sessie maar een bijzondere, omdat hij ongeveer drie uur duurt. Na het eerste contact vraag ik je via e-mail om achtergrondinformatie over het roken. Met die informatie ga ik tijdens de sessie aan het werk. De eventuele (gratis) vervolgsessie duurt  ongeveer 1 uur en vijfenveertig minuten. Maar die tweede sessie heb je vrijwel zeker niet nodig, want bijna iedereen is na één sessie al definitief gestopt met roken en gaat vanaf dat moment rookvrij door het leven.

Hoog rendement op je investering

Reken maar eens uit. Als je een gemiddelde roker bent rook je ongeveer een pakje per dag. Een pakje kost ongeveer € 11,- (dit wordt elk jaar meer), dus verrook je gemiddeld € 335,- per maand en dat is € 4015,- per jaar. Ik verzeker je dat je de investering in jezelf om te stoppen met roken zeer snel hebt terugverdiend. Je portemonnee wordt er alleen maar beter van en uiteraard nog veel belangrijker: je gezondheid krijgt een enorme boost.

Pak deze kans en twijfel niet langer. Maak nu een afspraak om te stoppen met roken, gewoon doen. Velen gingen je al voor en waren verbaasd dat het zo makkelijk was.


Meer weten?

Wat is hypnotherapie?

Wie ben ik?

Tarieven hypnotherapie

Ervaringen hypnotherapie

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Zoals zo veel rokers was ik ook een verstokte roker. Ik stak bijna de ene met de andere aan. Behalve de eerste paar trekjes had ik vaak geeneens door dat ik rookte. Het was gewoon een vast ritueel bij allerlei activiteiten. Ja, zo was het in de jaren gegroeid maar ik was er niet echt blij mee. Ik moest en zou overal waar ik was roken en als dat niet kon omdat het niet mocht of omdat mijn sigaretten op waren brak er lichte paniek bij me uit en raakte ik in de stress. Ook financieel tikte het aan want een pakje kost nogal wat tegenwoordig en was zo op. Ik heb een aantal keren geprobeerd te stoppen met roken maar vond het heel moeilijk want aan de ene kant wilde ik stoppen en aan de andere kant zat ik gevangen door het roken. Het leidde elke keer dus tot niets hoewel ik van binnen wist dat het beter voor mij was om te stoppen. Op een gegeven moment kwam ik in contact met Koos die hypnose gebruikt om mensen te laten stoppen met roken. Ik was er nogal sceptisch over en dacht ach het zal wel weer tot een mislukking leiden. Gelukkig heb ik toch doorgezet en een afspraak voor een sessie gemaakt en tot mijn grote tevredenheid was ik na één sessie een niet roker, echt geweldig. Niet alleen ik ben blij maar ook de mensen om mij heen.

Daryl

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.