Wil jij ook in slechts één sessie stoppen met roken en voor altijd een niet roker zijn? Met hypnotherapie zet je makkelijk en snel de stap naar een rookvrij leven.

Wil je stoppen met roken omdat

je graag gezond en fit wilt blijven
je conditie achteruit gaat
roken je veel geld kost
je een slecht voorbeeld bent
roken je leven beheerst

Geldt dit voor jou? Zet dan nu de stap naar stoppen met roken. Hypnotherapie is een bewezen effectieve methode om in één keer te stoppen met roken zonder strijd.

Het geheim van hoog slagingspercentage

In één sessie definitief een niet roker zijn, zonder enig probleem. Wie wil dat nou niet? Natuurlijk heb je het net als de meeste mensen eerst op eigen kracht geprobeerd en misschien is het je gelukt om even te stoppen. Volgens onderzoek lukt het 96% niet om op eigen kracht te stoppen, je hoeft je dus nergens voor te schamen. En wie krijgt de schuld? Inderdaad, de “verslaving”. Maar roken is maar voor een klein deel verslaving, voor het grootste deel het is gewoon gedrag. Dit gedrag is vanaf de eerste sigaret in je brein geprogrammeerd. Gelukkig is dat gedrag eenvoudig te veranderen met hypnose. Zo eenvoudig is het.

Gratis tweede sessie

Uit onderzoek blijkt dat stoppen met roken door middel van hypnose het beste resultaat oplevert. Zo ook bij  mij in de praktijk. Tot nu toe zijn de meeste cliënten na de eerste sessie al een niet roker. Zelfs de hardnekkigste rokers, die al heel lang roken, hebben dit resultaat bij mij bereikt. En is het na de eerste niet gelukt, dan krijg je gratis een tweede sessie. Hier hoef je dus niet lang over na te denken, gewoon doen want het is in ieder geval een prachtig cadeau voor jezelf om over de positieve invloed op je gezondheid nog maar te zwijgen. Die is werkelijk onbetaalbaar.

Bijzondere sessie

De sessie stoppen met roken is geen gewone sessie maar een bijzondere omdat hij ongeveer 3 uur duurt. Na het eerste contact vraag ik via email wat achtergrondinformatie over het roken op. Met die informatie ga ik tijdens de sessie aan het werk. De eventuele (gratis) vervolgsessie duurt  ongeveer 1 uur en vijfenveertig minuten. Maar die tweede sessie is bijna nooit nodig want de meeste van mijn cliënten zijn na één sessie al gestopt met roken.

Hoog rendement op je investering

Reken maar eens uit. Als je een gemiddelde roker bent rook je ongeveer een pakje per dag. Een pakje kost ongeveer € 11,- (dit wordt elk jaar meer) dus verrook je gemiddeld € 335,- per maand en dat is € 4015,- per jaar. Ik verzeker je dat je de investering in jezelf om te stoppen met roken zeer snel hebt terugverdiend. Je portemonnee wordt er alleen maar beter van en uiteraard nog veel belangrijker: je gezondheid krijgt een enorme boost.

Als je deze kans niet pakt gaat het je waarschijnlijk nooit meer lukken. Dus twijfel niet langer en maak nu een afspraak om te stoppen met roken, gewoon doen. Velen gingen je al voor en waren verbaasd dat het zo makkelijk was.


Meer weten?

Wat is hypnotherapie?

Wie ben ik?

Tarieven hypnotherapie

Ervaringen hypnotherapie

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Zoals zo veel rokers was ik ook een verstokte roker. Ik stak bijna de ene met de andere aan. Behalve de eerste paar trekjes had ik vaak geeneens door dat ik rookte. Het was gewoon een vast ritueel bij allerlei activiteiten. Ja, zo was het in de jaren gegroeid maar ik was er niet echt blij mee. Ik moest en zou overal waar ik was roken en als dat niet kon omdat het niet mocht of omdat mijn sigaretten op waren brak er lichte paniek bij me uit en raakte ik in de stress. Ook financieel tikte het aan want een pakje kost nogal wat tegenwoordig en was zo op. Ik heb een aantal keren geprobeerd te stoppen met roken maar vond het heel moeilijk want aan de ene kant wilde ik stoppen en aan de andere kant zat ik gevangen door het roken. Het leidde elke keer dus tot niets hoewel ik van binnen wist dat het beter voor mij was om te stoppen. Op een gegeven moment kwam ik in contact met Koos die hypnose gebruikt om mensen te laten stoppen met roken. Ik was er nogal sceptisch over en dacht ach het zal wel weer tot een mislukking leiden. Gelukkig heb ik toch doorgezet en een afspraak voor een sessie gemaakt en tot mijn grote tevredenheid was ik na één sessie een niet roker, echt geweldig. Niet alleen ik ben blij maar ook de mensen om mij heen.

Daryl

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.