Wil jij ook in slechts één sessie stoppen met roken en voor altijd een niet roker zijn? Met hypnotherapie zet je makkelijk en snel de stap naar een rookvrij leven.

Wil je stoppen met roken omdat

roken je leven beheerst
je conditie achteruit gaat
roken je veel geld kost
je een slecht voorbeeld bent
je graag gezond en fit wilt blijven

Komt dit je bekend voor? Zet dan nu de stap naar stoppen met roken. Hypnotherapie is een bewezen effectieve methode om slechts in één sessie te kunnen stoppen met roken. Wat houdt je tegen?

Het geheim van het hoge slagingspercentage

In één sessie definitief een niet roker zijn, zonder enig probleem. Wie wil dat nou niet? Natuurlijk heb je het net als de meeste mensen eerst op eigen kracht geprobeerd en misschien is het je gelukt om even te stoppen. Volgens onderzoek lukt het 96% niet om op eigen kracht te stoppen, je hoeft je dus nergens voor te schamen. En wie krijgt de schuld? Inderdaad, de “verslaving”. Maar roken is helemaal geen verslaving, het is gewoon gedrag. Je gedrag is vanaf de eerste sigaret geprogrammeerd en dat gedrag kun je eenvoudig veranderen met hypnose. Zo eenvoudig is het.

Het speciale programma om te stoppen met roken bestaat uit maximaal twee sessies. Na het eerste contact vraag ik via email wat meer achtergrond informatie op. Daar ga ik tijdens de sessie mee aan het werk. De eerste en meestal enige sessie, duurt ongeveer twee en een halve uur. De eventuele (gratis) vervolgsessie duurt  ongeveer anderhalf uur. Maar die tweede sessie is dus bijna nooit nodig want de meeste van mijn cliënten zijn na één sessie al gestopt met roken.

Resultaten

Uit onderzoek blijkt dat stoppen met roken door middel van hypnose het beste resultaat oplevert. Zo ook bij  mij in de praktijk. Tot nu toe zijn de meeste cliënten na de eerste sessie al een niet roker. Zelfs de hardnekkigste rokers, die al heel lang roken, hebben dit resultaat bij mij bereikt. En is het niet gelukt, dan krijg je gratis een tweede sessie. Hier hoef je dus niet lang over na te denken, gewoon doen want het is in ieder geval een heel mooi cadeau voor jezelf om over de positieve invloed op je gezondheid nog maar te zwijgen. Die is werkelijk onbetaalbaar.

Wat kost het je

Reken maar eens uit. Als je een gemiddelde roker bent, dan rook je ongeveer een pakje per dag. Een pakje kost gemiddeld € 10,- (dit wordt elk jaar alleen maar meer) dus verrook je € 3650,- per jaar. Ik verzeker je daarom dat je de kosten voor mijn stoppen met roken programma zeer snel hebt terugverdiend. Daarna wordt je portemonnee er alleen maar beter van en uiteraard nog veel belangrijker: je gezondheid ook.

Dus twijfel niet langer, maar gewoon doen. Als je nu deze kans niet oppakt, dan gaat het je waarschijnlijk nooit meer lukken. Velen gingen je al voor en waren verbaasd dat het zo makkelijk was.


Meer weten?

Wat is hypnotherapie?

Wie ben ik?

Tarieven hypnotherapie

Ervaringen hypnotherapie

Wat klanten zeggen over hypnotherapie

 

Tijdens de hypnotherapie heb ik een aantal fijne en geslaagde sessies gehad. Via verschillende technieken, die per situatie vooraf besproken werden, heb ik een aantal zaken voor mezelf aangepakt en vaar er wel bij. Het prettige wat ik vind is dat Koos je met behulp van hypnotherapie helpt de antwoorden van binnen te vinden zodat het echt vanuit jezelf komt. Ik heb ervaren dat ik vanuit een ander bewustzijnslaag mezelf kon helpen. Dat voelt zeer krachtig en hierdoor kan ik ook volledig achter de mij toegereikte hulpmiddelen en antwoorden staan.
Danny

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.