Regressietherapie een krachtige tool bij hypnotherapie.

Een probleem of klacht is ergens begonnen. Vaak weet je zelf niet meer precies waar je probleem of klacht zoals angst of een belemmerende overtuiging vandaan komt. In regressie kun je teruggaan in de tijd naar de oorzaak van je probleem. Regressietherapie werkt heel goed wanneer je al langer last hebt van een klacht omdat de klacht bij de wortel aangepakt wordt.

Regressietherapie: onverwerkte ervaringen alsnog verwerken

Een ervaring gaat altijd gepaard met emoties en gevoelens. Als je die niet goed verwerkt kun je een klacht of negatieve overtuiging krijgen. Deze kunnen later door het beleven van soortgelijke belevingen sterker worden. Door in regressie terug te gaan naar de oorsprong van de klacht of overtuiging kun je de onverwerkte emoties en gevoelens die bij die ervaring zijn ontstaan alsnog verwerken. Dat zorgt ervoor dat ze geneutraliseerd worden waardoor je ze los kunt laten. Positieve energie gaat dan weer stromen.

Regressietherapie biedt veel mogelijkheden

Onzekerheid en belemmerende overtuigingen zoals “ik ben niets waard”, “ik ben niet goed genoeg” of “ik kan het niet” hebben oorzaken in het verleden en kunnen met regressietherapie snel opgelost worden. Ook is het mogelijk om met regressie bijvoorbeeld vergeten positieve ervaringen en slapende vermogens opnieuw te activeren.

Regressietherapie geeft indrukwekkende resultaten

Regressietherapie levert indrukwekkende resultaten op. Het komt regelmatig voor dat cliënten die niet geholpen kunnen worden met andere therapieën wel van hun klachten af komen door regressietherapie. Er kan bijvoorbeeld een ervaring uit het verleden ten grondslag liggen aan angst voor water. Daar kom je normaal gesproken niet bij uit als je je jeugd analyseert. En hoewel je baat kunt hebben bij gedragstherapie, zal dit je niet de opluchting geven die je krijgt als je deze ervaring doorleeft en beseft dat die voorbij is zodat je die voor eens en altijd loslaat. Dit gebeurt wel bij regressietherapie.

Reïncarnatietherapie

Tijdens de Regressietherapie komen er beelden en belevingen op vanuit het onderbewuste. Dit kunnen ook beelden of belevingen zijn die je niet herkent uit je huidige leven. Er kunnen namelijk in een sessie beelden of belevingen opkomen die een oorsprong in een vorig leven hebben. Er wordt niet per definitie gezocht naar een oorzaak van een probleem in vorige levens, maar er wordt wel gewerkt met zulke beelden en ervaringen als die zich aandienen. Voor het succes van de therapie is geloven in vorige levens niet nodig, het gaat om het resultaat. We spreken van reïncarnatietherapie als er wordt teruggegaan naar vorige levens.

Een bijzonder vorm van regressietherapie is de zielregressie.


Meer weten?

Wie ben ik?

Tarieven regressietherapie

Ervaringen regressietherapie

Wat klanten zeggen over regressietherapie

 

Koos is een zeer fijne therapeut; hij wekt direct vertrouwen op. Met zijn aandacht en zachtaardige aanmoedigingen creëert hij vertrouwen om datgene aan te gaan waar je eigenlijk niet aan wilt. Omdat je je veilig voelt en Koos je met zijn liefdevolle aanwezigheid begeleidt, ga je door je pijn heen en komt er bevrijding. Wanneer de pijn is opgelost en de poort naar je hart open staat, reis je door naar die dimensies die je op dat moment kunnen geven wat je nodig hebt. Mijn pijn “alles alleen te moeten doen” heb ik mogen loslaten en daardoor heb ik de verbinding met mijn thuis in de sferen kunnen leggen. Daar geniet ik elke dag van want door deze verbinding ervaar ik vertrouwen in mijzelf en in alles wat nog komen gaat.’
Ellen

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.