Regressietherapie, een krachtige tool bij hypnotherapie maakt het mogelijk om een klacht definitief achter je te laten.

Een probleem of klacht is ergens begonnen. Vaak weet je zelf niet meer precies waar je probleem of klacht zoals angst of een belemmerende overtuiging vandaan komt. In regressie kun je teruggaan naar een gebeurtenis uit het verleden die ten grondslag ligt aan je klacht. Regressietherapie werkt heel goed wanneer je al langer last hebt van een klacht omdat de klacht bij de wortel aangepakt wordt.

Regressietherapie: onverwerkte ervaringen alsnog verwerken

Een ervaring gaat altijd gepaard met emoties en gevoelens. Als je die niet goed verwerkt kun je een klacht of negatieve overtuiging krijgen. Deze kunnen later door het beleven van soortgelijke belevingen sterker worden. Door in regressie terug te gaan naar de oorsprong van de klacht of overtuiging kun je de onverwerkte emoties en gevoelens die bij die ervaring zijn ontstaan alsnog verwerken. Dat zorgt ervoor dat ze geneutraliseerd worden waardoor je ze los kunt laten. Positieve energie gaat dan weer stromen.

Vele mogelijkheden

Onzekerheid en belemmerende overtuigingen zoals “ik ben niets waard”, “ik ben niet oké” of “ik kan het niet” , hebben oorzaken in het verleden en kunnen met regressietherapie opgelost worden. Ook is het mogelijk om met regressie vergeten positieve ervaringen en slapende vermogens opnieuw te activeren.

Indrukwekkende resultaten regressietherapie

Regressietherapie levert indrukwekkende resultaten op. Het komt regelmatig voor dat cliënten die niet geholpen konden worden met andere therapieën wel van hun klachten af komen door regressietherapie. Er kan bijvoorbeeld een ervaring uit het verleden ten grondslag liggen aan angst voor water. Daar kom je normaal gesproken niet bij uit als je je jeugd analyseert. En hoewel je baat kunt hebben bij gedragstherapie, zal dit je niet de opluchting geven die je krijgt als je deze ervaring doorleeft en beseft dat die voorbij is en die voor eens en altijd loslaat. Dit gebeurt wel bij regressietherapie.

Reïncarnatietherapie

Tijdens de Regressietherapie komen er beelden en belevingen op vanuit het onderbewuste. Dit kunnen ook beelden of belevingen zijn die je niet herkent uit je huidige leven. Er kunnen namelijk in een sessie beelden of belevingen opkomen die een oorsprong in een vorig leven zouden kunnen hebben. Bijvoorbeeld een ervaring met verdrinking uit een vorig leven die ten grondslag ligt aan angst voor water in dit leven. Voor het succes van de therapie is geloven in vorige levens niet nodig. Er wordt ook niet per definitie gezocht naar een oorzaak van problemen in vorige levens, maar er wordt wel gewerkt met zulke beelden en ervaringen als die zich aandienen. We spreken dan van reïncarnatietherapie.

Een bijzonder vorm van regressietherapie is de zielregressie.


Meer weten?

Wie ben ik?

Tarieven regressietherapie

Ervaringen regressietherapie

Wat klanten zeggen over regressietherapie

 

Koos is een zeer fijne therapeut; hij wekt direct vertrouwen op. Met zijn aandacht en zachtaardige aanmoedigingen creëert hij vertrouwen om datgene aan te gaan waar je eigenlijk niet aan wilt. Omdat je je veilig voelt en Koos je met zijn liefdevolle aanwezigheid begeleidt, ga je door je pijn heen en komt er bevrijding. Wanneer de pijn is opgelost en de poort naar je hart open staat, reis je door naar die dimensies die je op dat moment kunnen geven wat je nodig hebt. Mijn pijn “alles alleen te moeten doen” heb ik mogen loslaten en daardoor heb ik de verbinding met mijn thuis in de sferen kunnen leggen. Daar geniet ik elke dag van want door deze verbinding ervaar ik vertrouwen in mijzelf en in alles wat nog komen gaat.’
Ellen

Wil jij van klacht naar kracht? Ik sta voor je klaar. Maak direct een afspraak! Bel 06 – 1067 2688 of verstuur een bericht.